Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие

    И понеже колеги ме навиват да си закупим пистолети ви питам вас заслужава ли си такава инвестиция.Ако някой е запознат и даде линкове.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    #2
    Re: Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие

    Tornado написа:
    И понеже колеги ме навиват да си закупим пистолети ви питам вас заслужава ли си такава инвестиция.Ако някой е запознат и даде линкове.
    Естествено че си заслужава скоро и аз мисля да си купя един "Аркус"
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

    Коментар


      #3
      Така, или иначе редовно се пуца по улиците... според мен си заслужава, като в Америка да се направи-без разрешително си държиш оръжието вкъщи и го ползваш за самоотбрана, а с разрешително, което се изважда много трудно го носиш, където решиш. Ако те спипат куку с овъжие без разрешително в колата отиваш в затвора за много години!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        Заслужава си.

        Коментар


          #5
          8 години търкалях "макаров". В много по размирни времена от тези.Повярвай - минусите са по малко от плюсовете ...1 месец след като и се нарадваш придобивката ти става бреме.Разбира се ако има основателна причина например професионална нужда - да, но ей така за кеф - не прави тази грешка.
          Така, или иначе редовно се пуца по улиците... според мен си заслужава
          Това не може да бъде аргумент - ако се стреля и ти имаш оръжие какво ще ти помогне това - отвръщаш ?

          Коментар


            #6
            Бойното оръжие е голяма отговорност... да си загубиш пистолета не е като да си изгубиш GSM-а. Да не говорим ако го намери детето в гардероба. И не на последно място - много зависи колко ти е "твърд спусъка". Ако стане сбиване например и ти застреляш някого, най-вероятно ще лежиш за убийство. А ако го извадиш, но не стреляш, може теб да застрелят... с твоя пистолет или с пистолета/ите на нападателите.Премисли го добре!
            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

            Коментар


              #7
              ...

              Коментар


                #8
                Не си заслужава. Вземи си газово, ако искаш да си начешеш крастата.Иначе има доста такси и разрешителни, полза нулева. Включително ако си пазач, примерно, защото застреляш ли някой - лошо.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                Коментар


                  #9
                  Тва е въпрос на лична преценка аз лично не адмирирам носенето на оръжие! Не се знае в каква ситуация ще попаднеш и каква глупост можеш да направиш по невнимание! Но все пак всеки си има глава на раменете...

                  Коментар


                    #10
                    То не си заслужава за вас ама колко от вас са управлявали огъня на на 25 въоръжени или да не говорим за 60 такива.Вал хайде какво ще напишеш по темата ти бе Човек който управлява такива на излизанията и среща доста араби.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

                    Коментар


                      #11
                      всяко детенце от малко иска да си играе с пищови !пищова не те прави по -голям мъж ,същото лайно ще си си и без него и с него (не визирам никой) .Най-много накъде да те застрелят само защото носиш пистолет ,но истинският въпрос е ако се наложи да го ползваш дали ще го използваш и каква е ситуацията в която ще го ползваш !Освен ако не е по работа няма смисъл ,иначе мечтата на всеки старшинка е да е голяма работа и извън загражденията на казармата p.s.аз лично си имам 3 газови ,за да стрелям по хората със сигнални ракети
                      фиатче Браво 2.0

                      Коментар


                        #12
                        Според мен няма келепир. Мой близък има пистолет и му се чудя за какво му е?!Според мен е голямо неудобство да го имаш. Защо:- сейф, който да е недостъпен- разрешителни(ти май ги имаш)- отчетност на патроните - не може да стреляш на поразия, защото ти се води отчетност и даваш обяснения къде си ги изразходил - подлежиш и на наказателна отговорност- загубиш ли го ще си считан за потенциален престъпник- стреляш само по военни учения/стрелби с негоОт цялата работа къде е келепира? Ти виждаш ли? Аз лично не. Това са грешни пари, само и само да се фукаш предколеги и приятели. Ако си охраните ок, но ти не си.

                        Коментар


                          #13
                          Не си заслужава човек да има оръжие.Както виждам почти всички тук се изказват против имането на пистолет.А ако завишеше от мен то и самите охранители не трябва да го носят със себе си когато не са на работа.Просто едната смяна охранители като и свърши работното време да ги дава на другата смяна която застъпва на работа.А че безраборно се стреля за щяло и нещяло съм се убедил предостатъчно.И постояно се съобщава за инциденти с оръжие. Така че не си заслужава да притежава човек оръжие.Каквото и да стане все той ще е виновен.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

                          Коментар


                            #14
                            Щатите са друг свят. Гледах вчера по Фокс Крайм за един въоражен грабеж. 2 чернилки нападат един с пистолети, оня обаче се оказа инструктор по карате. Е попиля ги. Единия толкоз го беше бил, че беше изпаднал в безсъзнание. Идва полицията и тоя потърпевшия почна да се разкайва. Полицая му отвърна: Спокойно, всичко е станало при самоотбрана. Дори да почине ти няма да бъдеш подведен под съдебна отговорност. Тука ако утепеш некой, дори и в жилището да го убиеш, пак ще те осъдят.

                            Коментар


                              #15
                              Не си заслужава по добре с тези пари купи нещо на семейството си и спи спокойно
                              Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
                              Brava 1.4 12V SX

                              Коментар

                              Working...
                              X