приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола
как да се сдобия с тях (аз не пия кола ) трябват ми за подарък.Ако може от някаде да ги купя или някои ако има възможност да събере етикети пък аз може да му платя някакви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
Re: приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола
$ abarth $ написа:
как да се сдобия с тях (аз не пия кола ) трябват ми за подарък.Ако може от някаде да ги купя или някои ако има възможност да събере етикети пък аз може да му платя някакви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
Я кажи повече подробности и от какви бутилки ти трябват етикетиет? Тия дни по 8-ми може да се наложи да купувам много кола та да знам горе долу за какво става въпрос.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Re: приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола
Fiat 127 написа:
$ abarth $ написа:
Я кажи повече подробности и от какви бутилки ти трябват етикетиет? Тия дни по 8-ми може да се наложи да купувам много кола та да знам горе долу за какво става въпрос.
само от 2 литровите кола,кола light и фанта портокал,трябват по 5 етикета на играчка.Ако някои има заведение или нещо подобно
Има ги във всички големи магазини! Щом и в нашия квартален ги има... Даваш 10лв за 5коли и взимаш играчка просто е ... аз вече имам 2 иакам и третата :D
Има ги във всички големи магазини! Щом и в нашия квартален ги има... Даваш 10лв за 5коли и взимаш играчка просто е ... аз вече имам 2 иакам и третата :D
маина,не виждам смисъл да давам 30 лв за 15 коли като течността не ми трябва.По добре да дам някякви пари на някои за етикетите или директно за плюшките. Не ми помагаш с безмисленото си мнение,а това че имаш 2 е похвално.
Ти попринцип ли не пиеш газирано или само кола??? Ако не пиеш само кола етикетите от Fanta портокал също са такива!ПС: За предишното мнение мисля че не стана ясно къде да си вземеш играчка и мисля че написах къде ги има
Коментар