Старата тема е архивирана Тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Днес имах възможността да пробвам новото Типо. Конкретния автомобил бе седан с 1.6 110 к.с. бензинов двигател и автоматична 6 степенна трансмисия.Без да се впускам в много обяснения ще кажа,че много ми хареса(то още на снимки си ми харесваше).Единствена забележка имам към возията,която е прекалено твърда за семеен автомобил.Може би със 16ки ще е по-добре.Лично аз бих избрал и ръчната кутия за себе си.Но като цяло новото Типо ме спечели и някой ден ще го притежавамEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Хвалба: За почивните дни избрахме Ахтопол за почивка.
Оплакване: Заричам се повече на море в България и в хотел All inclusive да не почивам.
За пореден път си патя от патриотичните си настройки и опитите сам да си вменя, че този тип услуга
не е по-лоша у нас, отколкото при комшиите...
Като за капак гледах неволите на гостите в хотела в с. Черноморец и останах без думи, а собственика
на този хотел може да си навре:"Да поддържаме все пак Българското"
Ей за това ще блокират хората границите по Гърция, а догодина отново и в Турция.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЕй за това ще блокират хората границите по Гърция, а догодина отново и в Турция.
Аз си минах и на отиване, и на връщане през ГКПП Илинден/Екзохи - нямаше жива душа, бях единствена кола.
С Българското черноморие бях приключил, но преди няколко седмици реших все пак да направя еднодневен плаж на Китен. Следобяд се преместих на Лозенец. Е повече такава грешка няма да правя. Да ходи който си ще, моя крак повече там няма да стъпи (освен на гости на приятели и роднини ).
Хвалба: Избрах за почивните дни Гърция с малка почивка в Банско, съчетана с концерт на Дино Мерлин.
В Банско ползвахме 4-звезден хотел ол-инклузив, останах много доволен.
В Гърция - традиционно на гости на сестра ми в Солун, плажуване по солунските плажове- всичко перфектно.
Върнах се със заредени батерии, да видим ще изкарам ли дългите работни седмици до следващата почивка
Коментар
-
Блокират малоумниците, юрнали се без да мислят.
Все ми се щеше и на мен да опровергая собствените си съмнения, но не успях. Повече няма да рискувам със здравето и пълноценната почивка
на семейството си и то на цена, след плащането на която да се чувстваме измамени и...омерзени.
Морски туризъм, съчетан с почивка в България спират да съществуват за мен. Виж Пирин, Рила, Родопи, Балкана са друга бира. И да не е всичко
на 6 там, природата и хората винаги се реваншират, но тогава, когато използваш природните дадености и ги обезличиш чрез корист, тарикатлък, наглост и незачитане на морал си е престъпление.A17DTС/S
Коментар
-
Аз одавна не почивам по черноморието ни може би щот живея до морето.
Също като колегат Тодоров,за чим си ходил след като знаеш какво ще завариш,а и живееш до морето?
Отиваш плаж няколко часа и беж към Бс.
За балкана съм ЗА последно бях във Габрово,хотел Мак много ми хареса хотела.
Много модерен,бях си взел студио на 8 етаж супер беше.
Боженци,Дряновския манстир все хубави места.
Останах очарован от Боженци.Е46 330d 2++
Коментар
-
[QUOTE=dasteri777;1328362]Аз одавна не почивам по черноморието ни може би щот живея до морето.
Също като колегата Тодоров,за чим си ходил след като знаеш какво ще завариш,а и живееш до морето?
Отиваш плаж няколко часа и беж към Бс.
неизменния субективизъм, съпътстващ почивката ни, буквално пресоли "ястието". В частност претенциите ни са към обслужващия персонал, който нехайно, немарливо и типично по нашенски с лека ръка и бездействие омаловажаваше всичко, което природата им/ни беше предоставила. Погрешната им трактовка на обвързващата услуга all inclusive пък беше дразнеща, а на моменти - абсурдна...Иначе в Ахтопол отмаряхме на скалите под хотела, в който бяхме отседнали. Чудесно местенце в един от заливите на града, където слънце, море, вятър, прохлада и пръски вода правеха невероятна симбиоза между романтика, носталгични спомени и релакс...
Хвалба: Поне дадохме шанс на нашето море, опитахме го отново, убедихме се в разликите, а когато пътуваме за почивка в странство, ще дишам по-свободно и без грам угризение...A17DTС/S
Коментар
-
[QUOTE=ntodorov;1328380]dasteri777 написа: Преглед на мнениетоНе отидохме да плажуваме. Потърсихме уединение в септемврийския Ахтопол. Намерихме го, но
неизменния субективизъм, съпътстващ почивката ни, буквално пресоли "ястието". В частност претенциите ни са към обслужващия персонал, който нехайно, немарливо и типично по нашенски с лека ръка и бездействие омаловажаваше всичко, което природата им/ни беше предоставила. Погрешната им трактовка на обвързващата услуга all inclusive пък беше дразнеща, а на моменти - абсурдна...Иначе в Ахтопол отмаряхме на скалите под хотела, в който бяхме отседнали. Чудесно местенце в един от заливите на града, където слънце, море, вятър, прохлада и пръски вода правеха невероятна симбиоза между романтика, носталгични спомени и релакс...
Хвалба: Поне дадохме шанс на нашето море, опитахме го отново, убедихме се в разликите, а когато пътуваме за почивка в странство, ще дишам по-свободно и без грам угризение...
А в Гърция малко ги удави, за съжаление.
Коментар
-
Колега, много издребняваш, много. Бъди малко над нещата. Навсякъде може да се случат такива проблеми в хотела. Дори в Испания. Не свързвайте Черноморието ни с някои измети-печалбари. Това лято беше перфектно на нашето море. За 4 месеца, само 3 пъти валя дъжд. Днес 09.09 също ходих на плаж и времето беше повече от перфектно. Само слънце и приятна топлина на въздуха и водата.
Пък и как реши да квалифицираш моята почивка, като издребняване, като въобще не знаеш договорените ми условия и изпълнените такива.
Пък над "нещата" обещавам да бъда, ама следващия път...от самолета.A17DTС/S
Коментар
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоТова лято беше перфектно на нашето море. За 4 месеца, само 3 пъти валя дъжд. Днес 09.09 също ходих на плаж и времето беше повече от перфектно. Само слънце и приятна топлина на въздуха и водата.
Наблъскани като сардели в консерва шезлонги за по 20-30 лв плътно по цялата плажна ивица, надута до дупка тъпа музика от огромни колони, дишащи във врата ти съседи по шезлонг, мръсно (много мръсно) море, отвратителен лепнещ по цялото ти тяло и влизащ чак в задника пясък... Паркинг в храстите за минимум 5 лв/ден (миналата година за 4 часа в Несебър ми взеха 12 лв)... Тичащи между шезлонгите деца (какви деца, цели изроди), хвърлящи ти в очите и в бирата пясък, от другата ти страна врещящо все едно го колят хлапе...някакъв батка със свирка, държащ се все едно морето е негово... Много хубаво, няма що!
Издържах цял ден!
Нищо от това го няма в Гърция.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар