Оплаване: Колкото повече чета по форума, толкова повече почвам да се съмнявам дали па тия самолети наистина не пръскат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоОплаквам се вече окончателно много ми прави цви цви цви колата.... Нещо от към пистовия е от там се чува най силно и отвън като клекне до колелото дясното двигателя... Топла студена все така... Май като се намокри намалява тоя звук...
Като дадеш газ се засилва цви цви цви и като е пуснеш на празен ход цви цви цви
Хъм тука има интересно..
https://www.youtube.com/watch?v=AEUe6uKxTv8
Трябва да пробвам това с водата...
Но какво казва пича дайко са известни с пищенето си ако има разминавания дори и с малко... А аз съм с дайко чисто нов... Но го сложих кара 1 месец и тогава се обади
Да сега го намокрих и спря да свика...
И пак почна и пак спря като го намокрих...
Кво да правя??? Д не е пренстегнат? С вазелин ли да го мажа... Гледам това правят по туба.
Има спрей против свирене на ремък,а евтиния вариант е натъркване със сапун.
Коментар
-
iliyan написа: Преглед на мнениетоИма спрей против свирене на ремък,а евтиния вариант е натъркване със сапун.
Коментар
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоИнтересно е с това за спрея колко ли струва. От тези силнотоковите спрейчета (за гумите помагат ) за таблото дето са или течен парафин или вд 40 или меден вазелин
На спрея пише-,,против свирене на ремък".
Коментар
-
iliyan написа: Преглед на мнениетоНа спрея пише-,,против свирене на ремък".
https://www.avto.bim.bg/Sprei-za-rem...l_pr30463.html
По не на тази фирма... Малко колкото един евтин ремък... Дали ще работи...
Я да му сложа за сега сапуна...
Не е редно да има такива неща на няма и 1 месец ремък да не е пренатегнат или разхлабен
Тръкнах малко сапун нищо не стана...
Видях други теми че се пръска спрей за табло (със силикон) бях вземал един такъв за гумите по вратите 3/4/5 лв малко спрейче ей така че беше в цена..
Гледам че има и специално вд 40... Но сега се сетих че и за гумите по вратите ще ми трябва може онзи големия скъпия от 15 да взема...
Ма не ще ходя при майстора и ще има
Hello my friend this is Italy and what's going on here... Do you hear squeaking noises ???
Взех един силиконов за табло пръснах с него стана сле 1 час пак се разцицирика по стабилно напръсках изчезна... Да видиме....Последна редакция от fifo td 100; 05.11.2017, 09:50.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТърся някой където е отварял такъв двигател .
Трябват и и струменти за блокиране на валовете и веригата
Сега да измрънкам. Цял ден влача папки като магаре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЦял ден влача папки като магаре.punto HGT
Коментар
-
днес следобяд на бул. История славянобългарска изпапках една форумна линея. Колегата нещо беше нервен ама нищо.
пп Само да му кажа да си огледа турбопътищата и дебитомера че много сажда хвърля.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Tempras написа: Преглед на мнениетоА тии да не караш двуврата 147 с лепенка фиат форум и табелка extreme service, с фарове като електрожени?Последна редакция от cs_aleksandar; 11.11.2017, 23:51.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар