mitice написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
mitice написа: Преглед на мнениетоЯсно.Та да ида и аз до еко освен с мойта карта 8ст :D И да видим дали ще е под 2лв нафтата
П.П.
Прилагам и касов бон!
Дано съм бил полезен
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоАз имам ЕКО в банско най близко мисля.Иначе зареждам на лукойл за 2.08-2.10 стотинки + с отстъпка 10ст към 2 лв ми идва
И в Козлодуй цените са подобни (2.06 е дизела), но аз лично не зареждам тук. Във Враца е 1.78 до 1.82 (с карта за отстъпка) по различните бензиностанции.
Цените са високи вече само в малките градове, където няма много алтернатива, както и по магистралата.
Навсякъде другаде цените паднаха драстично.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоЧестито!
И в Козлодуй цените са подобни (2.06 е дизела), но аз лично не зареждам тук. Във Враца е 1.78 до 1.82 (с карта за отстъпка) по различните бензиностанции.
Цените са високи вече само в малките градове, където няма много алтернатива, както и по магистралата.
Навсякъде другаде цените паднаха драстично.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоМалка хвалба, но малка отбелязвам! 40 дни излизам в отпуска!Fiat Croma 1.8 140hp
Коментар
-
mironov написа: Преглед на мнениетоИ аз искам 40 дни почивка
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоKay_, в София вярно повечето бензиностанции са скъпи, но има и Марешки, има и други много евтини. Т.е. имаш алтернатива. А тук няма.
Затова пък снощи заредих нафта на Ботевград на 1.76.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Така е Дидо, но алтернативи ти трябват там където живееш. На мен Марешки ми е на около 30км отиване и връщане от вкъщи. Аз разликата в парите ще я вкарам в път и отделно време ще загубя. Около мен има сиг 15 бензинджийници и на всички цената е сходна. Има една гнусна газ станция "Браво газ", където цената на ЛПГ-то е на 0,99лв, но не я препоръчвам на никой.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
И се появи детска болест...
Вчера се спука корпуса на охлаждането на ЕГР-а и за 200 метра изхвърли достатъчно антифриз, за да вкара стрелката в червения сектор. Надявам се че угасих навреме, ама като го сменя ще се види дали има и други последствия.
Обаче как отново ще тръгна с нея на дълъг път просто не знам. Проблемът е типичен за опелите с 2.0 мултиджет, а 1.6 е практически същия двигател. Просто решение засега не виждам, заради кривия ЕГР.
Много съм разочарован. Ама много! Отново. Не може така, баси!
Понеже както се сещате ми е спешно, а втората ръка очевидно не е вариант, моля да си дадете мнението в тази тема:
http://www.fiatforum.bg/showthread.p...56#post1344556Последна редакция от slonikon; 06.07.2017, 12:33.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар