Пуснахме круиз контрола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоПуснахме круиз контрола!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Хвалба: В интерес на обективната истина и в допълнение към последния си пост в тази тема трябва да напиша, че все пак моят застраховател на каско-то изплати щетата ми до стотинка и в уречения срок.
Оплакване: Днес станах неволен свидетел на малка яхта, която изгоря в Царево. Грозна картинка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да се хваля ли да плача ли не знам-от петък сме на доктор-смяна на ангренаж със ролките отстраняване на теч на масло от семерина на коляновия вал и гарнитура капака на клапаните предполагам ще се сменя и пистовия също така смяна на водната помпа. Двигателя тракаше по това което съм чел тук е че може да е било от хлабав ангренаж казаха че бил зле колко е вярно не знам-звезди се свалят във всеки сервиз. Цялата болка/радост за 560лв. Имам и загуба на антифриз ама с нея казаха че ще се качим на 1000+ а за там държавната субсидия не стига. Мисля че го горя. Очаквам обаждане утре да си я взема.Задължителен ли е шлайфа на главата при сваляне за смяна на гарнитура и препасване на клапани и фаски?Fiat Brava-ELX 1,8 GT 96
Коментар
-
абе май си те дерат ама нищо карай не бой се.
сега да се похваля с още двама форумни герои си направихме басеинче за два дни.
мрън - тия двамата са трезвенициКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Плача-Е излязох от доктора ама не на 100% доволен. Теча на масло е на лице казват гарнитура на маслена помпа за ремонта искат 120. Иначе 557 за Ангренаж комплект+водна помпа,Маслен филтър,Горивен филтър,Въздушен филтър+филтър купе,Масло 10в-40 Мобил,Семерина колянов вал,Г-ра капак клапани+Работа. Въпрос възможно ли е от удар алуминиевото тяло на маслената помпа да се изкриви и да стане така че и гарнитура да сменя теча да е на лице? Твърдят, че удар е имало защото по картера има наварявано. И ми казаха да я продавам и да стоя далеч от Фиат и ЛанчияFiat Brava-ELX 1,8 GT 96
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар