Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ в избора на смартфон

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Помощ в избора на смартфон

    Здравейте колеги! От една година съм със Samsung Galaxy S6, и е време да го сменя. Телефона си работи уникално, като единствен недостатък е батерията, но на кой смартфон не е проблемна де... Та въпроса ми е какъв модел да си куоя сега. За сега съм се спрял на S7 или S7 edge. Кой от двата бихте препоръчали или евентуално какъв друг? Благодаря предварително!

    #2
    Xiaomi Mi5 или изчакай излизането на Mi5s
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

    Коментар


      #3
      Ами на моя леново с 6 инчов екран батерията изобщо не е проблем. Като се има предвид колко програми вървят във фонов режим, го зареждам на 2-3 дни. Като искаш да не ти е проблем батерията, купи си телефон с мощна батерия. Ако ти е толкова важно да е някой марков, престижен телефон, купи си такъв, ама не се оплаквай от батерията.

      Иначе мога да ти препоръчам леново заради батерията, но най-вероятно изискванията ни към телефона се различават, затова няма да натрапвам предпочитанията си.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

      Коментар


        #4
        Аз отскоро съм със Samsung Galaxy J7 2016 И батерията е животно. В момента съм на 4 денонощия от както е свален от зарядното, имам 5 часа екран и 2 часа разговори и е на 46%... Ако батерията ти е основен критерий Но все пак си с флагман и ако си свикнал на много глезотии ще ти е криво
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

        Коментар


          #5
          Темата за смартфона е обширна, като Русия.
          Скоро купих на щерката Самсунг Галакси А6 2016. Телефон, като телефон, но по нейни думи
          батерията държи много и което лично за мен е огромно предимство - зарежда се от 10 % до 100 % за 15-20 минути.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

          Коментар


            #6
            Замислял ли се, колега за някой Note, примерно Самсунг галакси нот 7 имах нот 4, но предимно го ползвах за работа, батерията издържаше към 2 дена в активен смарт режим.
            П.П.
            Не знам за какво ти трябва, но ако е за снимки, социални мрежи и общо сърфиране в нета мисля, че един доста по-нормален смартфон, би ти вършил същата работа. Лично мое мнение ако е за снимки, по-добро няма от огледално рефлексните фотоапарати, а и най-малкото нито една камера на телефон не може да се мери с такава на фотоапарат от ново поколение!
            link

            Коментар


              #7
              Батерия в Samsung флагманите - няма. То нийде няма. Кой каквото ще да ми се кълне. Пуснеш ли мобилния интернет и се гътва като прасе по коледа. В момента тествам една китайска батерия, която само с пуснат мобилен интернет твърдеше, че и остават 10 минути живот, а в момента вече е на 5 дни само на телефон. Жена ми изгаря батерия 4100mAh за 8 часа, а на мен ми трябват поне 48. Въпрос на ползване. Китайски телефон ме държеше по 3 денонощия на WiFi и разговори, а на същата употреба Galaxy s4 изкарваше 6-7 часа. Съвети вече не давам, защото аз съм се изместил в китайския лагер - не купувам "популярни" марки, в момента съм с Xiaomi Redmi Note 3 Pro и автономията от 2 пълни денонощия ми е достатъчна.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

              Коментар


                #8
                Не че ми е основен критерий батерията, но не ми е и на последно място. Друг е въпроса че съм свикнал със S6 и ако го сменям ми се иска дс е с нещо по-добро. Note серията са ми големи иначе не са лоши. За Iphone не съм мислил, защото май са доста по-орязани от Андроид. Трлефона го ползвам за снимки, интернет, фейсбук и за някое друго полезно приложение. Не го ползвам за работа, просто много се чудя след като в момента съм с не лош телефон, кое би било по-добро от него?

                Коментар


                  #9
                  За "снимки, интернет, фейсбук и за някое друго полезно приложение" аз бих си взела нещо на доста по-сносна цена и останалите пари щях да ги употребя по предназначение. Иначе след като явно ти е за гъзария, вземи си Iphone и няколко външни батерии, което ще ти реши всичките проблеми.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                  Коментар


                    #10
                    В къщи имаме нокиа Лумиа 930 с 20мп камера, Самсунг S6 и Iphone 6S. Лично аз съм най-доволен от ябълката и нокиата...зависи за какво ще го ползваш, Фейсбук и т.н. работят отлично на лябълката, на нокиата пък са уникално интегрирани със самата операционна система докато самото приложение често забива и е бавничко камерата и прави уникални снимки, самсунга е някакъв микс...лично на мен андроид не ми допада особено сравнено с другите два, но пък прави доста по-добри вечерни снимки от iphone-a...
                    въпреки всичко бих препоръчал едно Iphone 6s plus или да изчакаш да излезе 7...самсунг 7s Edge е абсолютно същия като 6s...аз поне разлика не намирам при работа и с двата...та не бих казал, че си струва...батериите на всичките държат горе долу еднакво...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

                    Коментар


                      #11
                      Щом избираш измежду флагманите на марките, значи спецификациите няма какво да ги гледаш - всички ще ти покриват нуждите. Аз лично от чиста фенщина и при излишни 900лв бих си взел Moto X Force. Хем всичко си има, хем си е направо екзотика за нашите ширини, което за мен качва левъла гъзария, а доколкото разбирам това е основното в темата. Ако някой пък ти каже, че телефона ти не е як, пусни му това клипче https://www.youtube.com/watch?v=HKdSFwkIHp4 Аман от тия Samsung и Apple, вече са по-банални и досадни от VW и Toyota
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

                      Коментар


                        #12
                        Тия дни ще е премиерата на LG V20 - няма все още няма много информация за телефона, но обещават чудесни характеристики. И ще е с Android 7

                        Моя син си взе наскоро предния модел LG V10 - наистина е брутален телефон - огромен и тежък , определено не е за всеки. Два екрана, две (задни) камери и т.н. Ако V20 има нещо общо с предшественика си (като външен вид) наистина ще е много интересно устройство, но май няма да е така…

                        (иначе аз си карам с Windows Phone - и честно казано не искам и да погледна Андроид )
                        ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                        ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                        ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

                        Коментар


                          #13
                          Huawei P9 или P9 Lite са най-добрите за мен в техните ценови класове.
                          Изключително елегантен телефон, супер дисплей с резолюция 1920х1080 и доста издръжлива батерия.

                          Коментар


                            #14
                            Huawei P9 или P9 Lite са най-добрите за мен в техните ценови класове.
                            Изключително елегантен телефон, супер дисплей с резолюция 1920х1080 и доста издръжлива батерия.
                            .Същото щях да препоръчам.Миналата седмица си купих Хуавей Хонор 7 лайт,което отговаря на П9,т.е същата резолюция,процесор,само че със около 200лв по-евтин.Цвета е златист,което също много ми харесва.Батерията е 3000м/ч и при постоянно влючен нет и ровене във фейсбука изкарва около 12 часа.На Самсунга със същото постоянно ръчкане изкарваше около 4 часа.Незнам дали е вярно,но четох някъде,че Хуавей са номер 1 по части за телекомуникации в Китай.Отделно 37% от частите във Айфон ги доставял Хуавей.Засега съм изключително доволен,а и го взех на промоция в Технополиса,която е до 1 септември за 400лв.
                            EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

                            Коментар


                              #15
                              Да ви имам проблемите.

                              Някой иска ли помощ при избора на жена? Мога да ги тествам и да дам препоръки после.

                              Коментар

                              Working...
                              X