Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скрита камера в кола?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Скрита камера в кола?

    Можете ли да предложите някакви малки камери, които да монтирам в колата. Да не са забележими и да снимат що-годе прилично. Да снимат в купето вътре ми трябва. Мисля, че перфектно място е там дето са качнати датчиците за алармата.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

    #2
    Ключ!Конституция на Република БългарияЧл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

    Коментар


      #3
      Мисля, че колегата модератор се е престарал. То и убийството е престъпление, но всеки има право да пита къде продават оръжие, а и има сума магазини за това.А и колегата не е казал за какво ще ползва камерата. Може да е против крадци?

      Коментар


        #4
        Естествено, че не е незаконно да се разполага снимаща техника нито в кола, нито където и да е другаде, стига да са спазени изискванията за това. За колата е достатъчна една лепенка, че обектът е под наблюдение. Малко по-сложно е ако след това имаш намерение да публикуваш заснетото публично...примерно в нета. По големите градове вече няма обществен транспорт без техника за наблюдение вътре. Има по 7-8 камери на различни места.

        Коментар


          #5
          Баси кво филмиране от едно безобидно питане......поредното потвърждение че е вярно сравнението между българси, руски и английски форуми......За колегата - първо е добре да знаеш с каква камера ще разполагаш, за да знаеш къде може да я скриеш......има доста решения, има и БГ сайтове дето продават доста, а в западните шопове има хиляди решения.....За кола е плюс че има 12в акумулатор и може да се осигури продължително захранване......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

          Коментар


            #6
            кола камера

            Ето едни вид http://www.spy-secrets.com/nachalo/s...%B5spysec.html По законите има неуредици и не домислици тогава като е забранено що ги продават такива устройства що разрешават да се качват в нета Може да сложиш и стикер че колата има камера на вратата Ако някой краде от нея нещо или краде самата кола няма изобщо да и обърне внимание
            Прикачени файлове
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

            Коментар


              #7
              Мерси.
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

              Коментар

              Working...
              X