Събота и неделя бяха много добри дни за Блу - в събота получи нови тасове (отдалеч изглеждат като лети джанти
), монтирахме му подлакътник, а в неделя беше излъскан целия с ВС Платинум. И аз не мога да се сдържа да не покажа резултатите.
Карам си аз колата, вътре доволна и надута като пуяк... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 

Лека и успешна седмица на всички! :DСнимките ще ги махна когато кажете, ако пречат.
Карам си аз колата, вътре доволна и надута като пуяк... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 

Лека и успешна седмица на всички! :DСнимките ще ги махна когато кажете, ако пречат.

Друго си е алуминия. Е ще кажете много дупки, иска средства да отделиш по добре нещо по евтино да ама не.

Иначе е много готино - събират се неща, които едвам натъпквах в жабката, че и още. :D Отзад се дърпа и излизат 2 поставки за чаши. ВС платинума е много яка работа - колата лъсна като огледало и съжалявам, че в неделя беше мъгливо, и на снимките не си личи много. 3-ма човека я оправихме за 1 час. Търкаш, чакаш да изсъхне и после лъскаш - има в комплекта и бутилка лъскане на фаровете, и за лети джанти. Обаче не маха драскотини до бяло.
Коментар