Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданските ни права и отговорности
Collapse
X
-
Държавата е виновна, че не упражнява никакъв контрол. А контрол няма защото има корупция, а тя е най големия проблем.Обаче не съм съгласен, че не сме били интелигентни... и че не можем да бъдем добри и т.н.Диагнозата на българина в момента е "боли ме х.я" и другия голям проблем е, че някой се е родил мишка а иска да умре лъв, няма как да стане.
-
Аз пък имам съзнанието, че не ща да съм в едно общество с кой да е.Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.
Коментар
-
И аз не искам, но причината е точно тази, че всеки е сам за себе си и се чувства недосегаем от никой.Ще разкажа една случка от вчера. На еднопосочна улица(тясна), трима фитнесджии с е46 са спрели, излезли от колата и си говорят. Идвам аз и не мога да мина и ми казват да се махна, нямало да се преместят, понеже си говорят. На това какво му се казва? И аз не искам да съм в едно общество с тези хора...Immortal написа:Аз пък имам съзнанието, че не ща да съм в едно общество с кой да е.Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ами, то сигурно и онези момчета от Раднево са се напънали на мангалите и после има "олеее, какво стана". Много първично се получава така, пък нали уж минаваме за бяла държава.evgeni85 написа:Понякога е хубаво да имаш мачете в колата
Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
П.П. Чаве, аз за интелигентност не говоря.
Коментар
-
Държавата е виновна за контрола, но не е виновна за манталитета на тарикатите. Корупцията винаги има две страни, корумпирани и корумпиращи и ако едната липсва, корупцията изчезва. Тук държавата няма отношение, а манталитета. "Ще почерпя" е част от разбирането ни за "свършена" работа. Еле обясни прекрасно за "боли ме" стига да не ми е у къщата, пак въпрос на народопсихология. Кой къв се е родил и като какъв иска да умре, не е твоя работа, както и моя, до момента, в който не започне да пречи. Тогава завижнячите са на ход да наритат тарикатите, та барем им дойде акъла, че правилата са за всички :Dchaveto написа:Държавата е виновна, че не упражнява никакъв контрол. А контрол няма защото има корупция, а тя е най големия проблем.Обаче не съм съгласен, че не сме били интелигентни... и че не можем да бъдем добри и т.н.Диагнозата на българина в момента е "боли ме х.я" и другия голям проблем е, че някой се е родил мишка а иска да умре лъв, няма как да стане.Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.
207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Държавата е виновна и за манталитета на хората
още от 3 -тата годинка се формира един характер и ако родителите му са заети с това да работят ,то ДЪРЖАВАТА е виновна за манталитета .Ама ти каква мара повратана си ,за 2 страници си противоречиш 5 пъти ,явно си взел насериозно ролята на дървения философ .А корупция и селяния си има по цял свят ,просто когато ходим в чужбине не ходим на правилните места за това
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
За жалост сме минали покрай белите държави. Понякога става така че няма полиция няма държава и трябва да се оправяш сам. Аз съм против насилието където и да е ама също така някой път не ми издържат нервите. Това за мачетето беше хем в кръга на майтапа хем не. Имах в колата ама го махнах след като ми се роди сина. За това сега имам просто кози крак в багажника с етикетче от практикер.Kay_ написа:Ами, то сигурно и онези момчета от Раднево са се напънали на мангалите и после има "олеее, какво стана". Много първично се получава така, пък нали уж минаваме за бяла държава.evgeni85 написа:Понякога е хубаво да имаш мачете в колата
Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
П.П. Чаве, аз за интелигентност не говоря.
Не че бих го използвал де но никога не се знае какво може да стане в България. Чувството за безнаказаност е навсякъде.
Коментар
-
Разбрах аз, че го каза на майтап.
Няма как да се чака за елементарщини на полицията. То не може роднина- милиционер, роднина-милиционер.
Някой неща си зависят изцяло от нас
Коментар
-
Ем, нали ти казах, че ми се случи вчера това. Трябваше или да изляза срещу трима бабанки или задна.Аз ако съм решил да спирам да си говоря с някой, ще си спра колата в страни за да не преча на движението. Не е нужно да идва полиция, д ами каже как да се държа адекватно в общееството
Аз не карам никой да се съгласява в мен.
Коментар
-
еми тъпака си е за Бой именно ...според настроението ...Те сега повечето станаха мм-ейци и по малко носят .Ако имаш проблеми с принизяването до неговото ниво ,ще го биеш по-малко или ще го обърнеш на майтап ,може да не е толкова тъп и да се усети .При всички положения начини има много ,но този на бездействието за мен е най-грешен .p.s. сега видях ,че са били 3-ма ,ами за момента си постъпил правилно ,тоя дето е спрял нали се сещаш ,че пак ще спре така и няма да му се размине накрая .А точно за такива боя е доста поучителен .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар