Колеги, мобилните камери в патрулките могат ли да снимат само задните номера на автомобила? Гадовете се бяха скрили в една трънка и почти не се виждаха, интересното е че нямаше табелка преди тях за поставена камера както обикновенно, само тази на тяхната кола. Превишил съм с около 50-60 км, но радара беше насочен в другата посока (тази към която отивах), има ли вариант за обжалване, защото книжката ми е много важна в момента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимаха ли ме?
Collapse
X
-
Здравей колега,ако майка ти е заминала за Кипър преди да те снимат, могат да го проверят и да имаш по-сериозни проблеми. Казвам го от опит, попаднеш ли на някой, който иска да се заяжда ще те разцепи с разправии и една кофа писаници.А и от камера, аз поне, не знам на някого да са взели книжката. Може и да бъркам, но мисля, че снимката е само парична глоба и не може да се обжалва.Сега питах нашите фирмени юристи и зависи какво ще получиш, дали ще те извикат за съставяне на Акт за превишена скорост или ще ти пратят известие за ФИШ.В първият случай, много си се ... и превишението е било много повече от 30-40 км/ч. Ако е само ФИШ, плащаш си в срок глобата и забравяш за проблема.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
mnpenchev
То да живеехме в държава където се спазват законите и се прилагат, да се притесняваш. Ще платиш глоба и ще си свиркаш, тук книжка се взема само ако убиеш някой на пътя и нямаш връзки или пари за съдията.
Коментар
-
Спецялно за това мога да пусна връзки и всичко да приключи, но не искам да си гърмя патроните предварително. Сгрешил съм, ще платя, но никъде нямаше знак Е24 макар че няма как да го докажа.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Спецялно за това мога да пусна връзки и всичко да приключи, но не искам да си гърмя патроните предварително. Сгрешил съм, ще платя, но никъде нямаше знак Е24 макар че няма как да го докажа.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Хм в градски условия повече от 80 не съм вдигал никъде, но това е друга тема. Извънградско беше и тъкмо бях изпреварил тир по нагорнището на 4та, за това беше цялата работа. Ако дойде акта дано не ми вземат книжката, че остана по малко от година за златен талон.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Kemaloff написа:Immortal написа:ВСИЧКИ мобилни камери снимат само ОТЗАД.
Коментар
-
щом не е имало знак за мобилна камера са били само с радар и трябва да те спрат и да ти напишат акт щом не са те спрели не се притесняваи в софия снимкат отпред не само отзад това че на патрулката има знак за камера не е за това че те снимат а че е оборудвана с камера и микрофон против почерпвания
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар