Епа, давайте снимки де!Така само си чешете пръстите. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са най-хубавите жени?
Collapse
X
-
Продължаваш да бълваш глупост след глупост....stilo_new написа:Здраве, нездраве... в Бургас са най-хубави. Не можеш да го промениш.muns61 написа:Стара Загора, Карлово, Плевен. Бургас да имат много здраве.
Няма грозни жени, просто алкохолът е малко!!!
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А гътдите как стои въпроса?Immortal написа:Права си, не са селянки.ГОЛЕМИ селянки саele написа:Я пак!!!Immortal написа:...Ямболлийки са си хубави, ама са селянки по манталитет. ...
(Винаги има и изключения, разбира се).ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
По-нагоре писах, че няма нищо вярно за "големите" гърди, ама това беше по лични спомени.А днес като повисях на едно кафе на припек, май са почнали да им растат на по-младото поколение. Нали са пост-чернобилски, това ще да е още един положителен ефект от повишения радиационен фонKay_ написа:...Ямболлийки...А гърдите как стои въпроса?
Коментар
-
Наблегнали са на бозата, Дидо, от това ще да е...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Така съм по-съгласна.Immortal написа:Права си, не са селянки.ГОЛЕМИ селянки саele написа:Я пак!!!Immortal написа:...Ямболлийки са си хубави, ама са селянки по манталитет. ...
(Винаги има и изключения, разбира се).
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз говоря за по младото поколениеImmortal написа:По-нагоре писах, че няма нищо вярно за "големите" гърди, ама това беше по лични спомени.А днес като повисях на едно кафе на припек, май са почнали да им растат на по-младото поколение. Нали са пост-чернобилски, това ще да е още един положителен ефект от повишения радиационен фонKay_ написа:...Ямболлийки...А гърдите как стои въпроса?
разбра ме.
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар