Е ... явно има ... баща ми го понатисна и на втора на 80 км/ч се включи ограничителя ... голяма мания
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите #2 :)
Collapse
X
-
а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчноspoty написа:Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
)Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани
Коментар
-
kiler_4o написа:а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчноspoty написа:Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
)Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани 
Абре кви са тия филми където се вкарваш бре
ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как
:D Ма айде нема да те учиме на лоши работи
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
хаха, аз бях на чист асфалт, ама беше леко грапав някъде към края на "завоя" и там се обърнахAbarth. написа:kiler_4o написа:а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчноspoty написа:Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
Абре кви са тия филми където се вкарваш бре
ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как
:D Ма айде нема да те учиме на лоши работи 
пък и окачването ми не беше перфектно, колата не беше олекотена, даже имаше вътре тежест, но това не ми пречеше предните 4-5 пъти на същото място ...
важното е, че чинкуто има ограничител и като се включи звучи супер... но незнам дали не е вредно за двигателя, затова няма да го напъвам до прекъсвач ...
Коментар
-
Ами той е електронен и е в системата ЕКУ (има го при всички инжекциони). може да има и други видове ограничители, но аз съм запознат до тукmmony написа:Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
Той предотвратява преминаването на двигателя над критичните обороти за него и се включва на определени обороти ... Звука е нещо като двг-то, на високи обороти, но с непрекъснати прекъсвания (каква двусмислица
) ... сега нямам време, но довечера като се прибера ще ти потърся клипче на някой, на когото му се включва ограничителя, да чуеш ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар