Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за мобилен интернет

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за мобилен интернет

    Колеги, понеже ХИЧ не се оправям със сайтовете на трите оператора може ли малко помощ? Знаете ли някъде да се предлага мобилен интернет на цена 3-4-5 лв месечно? Цената ми е приоритет понеже няма да се използва кой-знае колко на места без wi-fi, но се налага да имам. Благодаря!P.S.: Забравих да спомена, че ми трябва само интернет, без минути.
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

    #2
    Не намирам план само с мобилен интернет! До колкото виждам в Мтел можеш да вземеш план с минути и да добавиш като "екстра" мобилен интернет! Най добре отиди до най-близкия офис на някой оператор и попитай! Ако ти трябва само интернет, а не телефонен номер - има карти на макс телеком, на НЕТ1...предполагам и други компании имат такива услуги.
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

    Коментар


      #3
      Всички оператори предлагат само мобилен интернет - карта с данни и модем, обаче не мисля, че има за 3-4-5 лева. 7 лева е на теленор за 650 мб. По-добре си вземи карта на най-евтиния план, моята е 7 лева/месец към виваком с 700 мб на максимална скорост и 200 минути.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

      Коментар


        #4
        На Мтел съм на някаква ниска тарифа за десетина лева. От година ми добавиха още една карта към нея само с мобилен интернет 500мб на макс скорост и след това неограничен на трагична скорост.За двете карти плащам няма 11лв. на месец.Необходим ти е телефон с две карти или друго устройство за картата с интернета
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

        Видео от Италфест 2011

        Коментар


          #5
          Моята интернетска карта е на план от Виваком - 7.50 лв за 3000 МБ на бърза скорост, след тях са на 128кб/с. Но планът е промоционален, всъщност е 15 лв, като реално ми подариха един таблет Huawei. По фактурите пишат, че интернета е 7.50 и лизинга на таблета е 7.50. Нямам оплаквания от качеството и скоростта из цялата страна.

          Коментар


            #6
            Имам телефон с две карти ofc, в момента съм с карта на Боб за няма и 3лв, и интернет за 10. Понеже скоро изтича срока на картата с интернета реших да търся, но това с минути и интернет като се замисля пак ще ми свърши работа тъй като на Боб няма определен срок и мога когато си искам да прекратя договора. Благодаря Ви
            Drive It Like You Stole It | Гараж
            RIP Fiat Tipo '92 1.6

            Коментар


              #7
              Имам някакъв на Глобул, останал от нам си каква промоция преди години. Мисля, че е 6-7 лева, но качеството съвсем идеално си отговаря на цената. Разбирай, че за нищо не става. Предполагам, че ще намериш за тия пари, но ако разчиташ за 5 лева на месец да имаш интернет, при това нейде по джендемите..от сега ти казвам, че няма да е...Булсатком имат за 10 лева мобилен, но нямам идея качеството какво е там и какво покриват.

              Коментар


                #8
                Аз съм имал на Виваком преди време за 6-7-8-10 лв, нещо подобно. Забравил съм колко трафик на макс скорост, но качеството беше абсолютно задоволително за цъкане из нета, поща и да си провериш нещо. За сваляне не става. Но не е вярно, че скоростта не става за нищо, абсолютно приемлива е за твоите нужди, каквото бяха и моите.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

                Коментар


                  #9
                  Онзи ден от виваком ми направиха много примамливо предложение.Важи само са хора които сменят оператора си със виваком.Неограничени минути към всички и 3 гб интернет за 15 лв на месец+телефон huawei за 10 лв.Звучи примамливо.
                  Е46 330d 2++

                  Коментар


                    #10
                    На Макс и Булсат към момента не разчитайте да има покритие на място различно от големите градове.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

                    Коментар

                    Working...
                    X