Имаме си такава тема за филми, та реших, че е хубаво да си имаме и за книги. Книгата може да даде много повече от един филм пък и знам, че форума го четат интелигентни хора
Започвам темата с две книги. Авторът е Цончо Родев, а книгите са:=> Тътени=> БурятаКакто личи и от заглавията те са свързани и едната е продължение на другата. Препоръчвам горещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани книги...
Collapse
X
-
Една от любимите ми книги е "Споразумението" на Елия Казан. Не препоръчвам го четат хора със склонност към самоунищожение...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пък препоръчвам Богомил Райнов и Андрей Гуляшки. Любими мои автори. Филмите по техните романи не сруват, ама книгите ме грабват и си ги препрочитам през годините. А първия голям роман който съм прочел, и след това няколко пъти си отварям произволна страница и си чета с интерес е "Наследника от Калкута"
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ако харесвате тънкия английски хумор ви препоръчвам Пелам Гренвил Удхаус. Той е "бащата" на историите за аристократа Устър и неговия иконом Джийвс.Повечето от неговите произведения са и екранизирани, но стилът му на писане е доста по-забавен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
+1. Да четеш книга и да се смееш с глас не се случва често.(Не знам за екранизации, освен един сериал по мотиви от книгите му).ntodorov написа:Ако харесвате тънкия английски хумор ви препоръчвам Пелам Гренвил Удхаус. Той е "бащата" на историите за аристократа Устър и неговия иконом Джийвс.Повечето от неговите произведения са и екранизирани, но стилът му на писане е доста по-забавен.
Коментар
-
Да Дидо. Повечето му книги макар и с различни заглавия са за Джийвс и Устър.В интерес на истината преди да започна да чета Удхаус гледах едноименния сериал.http://vbox7.com/play:8eb001f163?pos=srcСюжетът ми хареса и потърсих автора. Икономът Джийвс не е аристократ, но е с аристократични маниери, с ум - бръснач и спокойствие на слон.Устър пък е от богато потекло, с фалшиви маниери, а като "жертва" на протокола често попада в комични и нелепи ситуации от които винаги го изкарва икономът му.И все пак - прочетено от книгите му е по-забавно.https://chitanka.info/person/p-g-wodehouse(Не знам за екранизации, освен един сериал по мотиви от книгите му).A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз си падам по криминалета и трилъри.Абсолютно всичко съм изчел на Джеймс Хадли Чейс и препоръчвам горещо. От 2-3 седмици открих един друг автор - Харлан Коубън. Прочетох 4-5 негови книги и съм доволен, завързани сюжети с не особено очакван край( за някой може и да е съвсем неочакван, ама аз съм изкривен вече от толкова криминалета и по някое време почвам да усещам на къде вървят нещата).На Христо Калчев, който не е чел книгите, трябва да поправи тази грешка
С умиление си спомням книгите от детството ми на Карл Май.....даже се чудя дали да не захваня някоя
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар