Здравейте! Имам следния проблем: купих си телевизор(Самсунг, модел UE48JU6570U). Искам да подкарам онлайн телевизията на Нетера, но ми иска Plash player. На страницата на Акробат казва, че няма за тази операционна система. Телевизора не е с АндроитТВ. И да кажа предварително: не съм в БГ и затова гледам през Нетерата БГ телевизия. Дайте съвет. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пускане на онлайн телевизия на телевизор
Collapse
X
-
Re: Проблем с пускане на онлайн телевизия на телевизор
Аз съм с подобен Самсунг и нямам проблем с флаша, свири го, но може тази година моделите да не го поддържат вече, моят е минало годишен. Виж по някакви специализирани форуми ако може да се инсталира флаш. Другия вариант е да си купиш от Нетера STB устройство и с него няма да има проблем. При 2 мегабита скорост към техните сървъри нямаш проблеми и с високо качество на картината.z_sutrov написа:Здравейте! Имам следния проблем: купих си телевизор(Самсунг, модел UE48JU6570U). Искам да подкарам онлайн телевизията на Нетера, но ми иска Plash player. На страницата на Акробат казва, че няма за тази операционна система. Телевизора не е с АндроитТВ. И да кажа предварително: не съм в БГ и затова гледам през Нетерата БГ телевизия. Дайте съвет. Благодаря предварително.
-
Youtube си има собствен app (по модерно му) и затова нямаш проблем с него...Измери си първо скоростта към нетера, на техния сайте имат скоростомер и тогава си купи STB. Най - добре да го направиш вечер в пик час (вечер след работа) и тогава ще ти стане ясно колко е реалната скорост към сървърите на Нетера, че в Западна Европа не го обичат много бързия интернет и не се предлага многоz_sutrov написа:Има някакъв негов си плеър и от Youtube гледам без проблем, но от всички сайтове за БГ телевизия имам проблем. Търси Flashplayer. Утре явно ще пробвам с един STB и ако стане ще си купя.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар