ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
Ммммм дааа. И накрая ще искат да сме им благодарни, че са съдействали и направили страхотни усилия да стане "само"100, а не 145лв.Продължавам да се чудя, може ли да са толкова мързеливи и безочливи. Вместо да почнат да събират парите от глобите на всички по улиците и да отменят тая глупост да има давност на наказателните глоби, а те п****ски изпълнения.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Парите не са проблем, какво полужаваме за тях?pplk написа:От темата правя два извода:Първо, болшинството е на принципа, първо да получа, после ще плащам. Второ, ако +33 лева годишно са проблем за някого, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа. Звучи цинично, но е факт.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Като мине една календарна година ще се установи, че и тия не са достатъчни и след това ще има предложение да стане 300лв, но ще я направят само 250лв и пак ще викаме екстра отървахме голямата цена, а състоянието на улиците съм сигурен, че ще остане същото, вервай миpplk написа:С 67лв. толкова! Със сто кинта, ще видим.
, защо защото нито технологията ще се подобри, нито хората ще почнат да работят с по модерна техника и материали, пак ще сме свидетели на прехвърляне на асфалт от колички от мургави събратя, но разликата ще е там, че ще сме платили по скъпо
punto HGT
Коментар
-
Ми като тръгнеш от София към Пловдив по магистралата комфортно ли ти е ??, защото на мен с пунтото ми се е налагало да пътувам по тая хубава магистрала няколко пъти и все още се чудя как цялото окачване не се разглоби по пътя и не си изгубих джантите с гумите някъде, за съжаление нямам пари за Мерцедес или кола, която вози като лодка.pplk написа:Дидич, за каране по улиците не се изисква винетка и ремонтите им не се финансират от винетни такси.didich написа:а състоянието на улицитеpunto HGT
Коментар
-
Ами как да ти кажа... 45 години строихме светлото бъдеще и се оказа, че според някои сме били в грешка. Затова сега сме на тоя принцип. Ако, без да политизираме, добавим, че тия +33 лв. не са изолирано събитие, в което давам повече, а получавам по-малко през последните години, мисля, че съвсем убедено съм против. И за +3 лв. съм против.pplk написа:От темата правя два извода:Първо, болшинството е на принципа, първо да получа, после ще плащам. Второ, ако +33 лева годишно са проблем за някого, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа. Звучи цинично, но е факт.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Само ще допълня, че "Времетооооо е нашееееее...аааааааа" и ще видим на къде отиват нещатаslonikon написа:Ами как да ти кажа... 45 години строихме светлото бъдеще и се оказа, че според някои сме били в грешка. Затова сега сме на тоя принцип. Ако, без да политизираме, добавим, че тия +33 лв. не са изолирано събитие, в което давам повече, а получавам по-малко през последните години, мисля, че съвсем убедено съм против. И за +3 лв. съм против.pplk написа:От темата правя два извода:Първо, болшинството е на принципа, първо да получа, после ще плащам. Второ, ако +33 лева годишно са проблем за някого, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа. Звучи цинично, но е факт.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар