Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за избор на пистолет за боядисване

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет за избор на пистолет за боядисване

    Колеги,в следващите няколко месеца ми предстои боядисване на триетажна сграда, не много голяма от вътре с латекс. Проблема е, тъй като сградата е в Гърция, че стените не са шпакловани гладко както ние сме свикнали, а са с една характерна за тукашните стандартни мазилка "микониатико", което не е перфектно гладко и е много трудно да се направи хубаво само с валяк. Поради това ми идва на ум да използвам пистолет за стените, а таваните да ги мъча с четка или валяк, но поне да облекча боядисването на стените. Можете ли да ми препоръчате някакъв вид електрически пистолет, който разбира се да бъде много много хубав, да не се чупи, да върши работа и ако може да е без пари? Дори, ако някой знае от моделите за които плащат за да го вземеш - да препоръчва и него Бюджет: 200 евроМного ще съм благодарен на всеки за съвета!

    #2
    боядисване

    Май обикновен няма да ти свърши работа а нещо такова http://www.onlinemashini.bg/ma6ina-z...lka/8256има и едни където се слага всмукател направо в баката и по маркуч отива в пистолета
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Никога нищо у нас не съм боядисвал с влаяци и мечета. Имахме стар пищов Вагнер, вибрационен, някъде 80-те години произведен. Вършеше чудесна работа, докато не му изгоря бобината вътре и не се оказа, че такива няма в производство от над 20 години. След това си купих пак Вагнер, май беше на винтов компресор, който ми откраднаха от мазето и понеже сега пак ми предстои ремонт, мисля да заложа на ето този:http://www.eurotools.bg/%D0%BF%D0%B8...BA%D0%B0-630-w

      Коментар


        #4
        Да разбирам ли, че стените са толкова грапави, че приличат на нашенската пръскана мазилка?Дори и така да е, пак става с валяк! Просто трябва да улучиш точния валяк, струващ не повече от 5 евро.А каква е тази мазилка и къде може да се види на снимка?
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

        Коментар


          #5
          Моделите на WAGNER, са добро решение за нуждите ти.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

          Коментар


            #6
            Забравих нещо важно горе-ако има вариант, вземи пистолета с най-големия резервоар.Т.е. ако отделно ти дават да си избереш резервоар, глеай да е над литър. Спестява често зареждане, те.е катерене по стълби и платформи.

            Коментар

            Working...
            X