Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подобряване на уменията и реакция в рискова ситуация !

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Подобряване на уменията и реакция в рискова ситуация !

    Напоследък наблюдавам странни реакции в критична ситуация . Например на бул. Източен какво видях .. , джип паджеро се засилил , пред него в лява лента кола натиска спирачки . Джипарата скача и той на спирачките и се забива в него ? други две ленти празни ! Дистанция - има ! Аз се движех в такси зад джипа ! Нима тези коли ги движим само напред и назад - ляво дясно няма ! То верно че катастрофирах ама нямаше накъде да бягам ! Не мислите ли че трябва по добър изпит пред КАТ и по добри шофьорски ? Снимки на ремонтираното ми пунто - в понеделник ! утре качват двигател и скорости и е като ново :D


    Fiat Punto 96' ..the best caR!

    #2
    съгласен

    Ами и аз си мисля, че трябва да има по-добра подготовка по време на шофьорските курсове! Лошото е, че няма обучение при критични ситуации, защото едно е да ти кажат, друго е да го изпиташ! До колкото знам само в НСО ги тренират да реагират при кризисни ситуации!
    Истината е някъде там!

    Коментар


      #3
      Аз за това си карам с 40-50км/ч. никакви проблеми :D като ме видите не се смейте ама си пазя животеца и колицата :P
      Следвай мечтите си))

      Коментар


        #4
        Колежке, аз те видях в сряда на околовръстното - няма кой друг да е бил с това готино Пунто кабрио - караше с има-няма 10, ама имаше задръстване. :D И аз първите дни с Блу не вдигах повече от 50, а сега се опитвам когато има възможност ( няма трафик) да видя как спира колата, как набира и т.н. :D Все още съм си "кавал" на улицата де, ама никой не се е родил научен, а и то 3000 км как да се научиш?
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

        Коментар


          #5
          И аз гледам да карам дефанзивно
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

          Коментар

          Working...
          X