янко написа:

Иначе не можем да си кривим душите. Има някакъв замисъл и на моменти нещата се доближават до организацията на транспорт в други европейски градове, но тогава, когато нашенец  е замесен дразнят дребните наглед нещица, които впоследствие деградират до степен абсурд.
Иначе не можем да си кривим душите. Има някакъв замисъл и на моменти нещата се доближават до организацията на транспорт в други европейски градове, но тогава, когато нашенец  е замесен дразнят дребните наглед нещица, които впоследствие деградират до степен абсурд.

Преди два месеца ни зарадваха с тази статия-http://news.burgas24.bg/566440.htmlА сега двете ленти до самото кръгово са два огромни рова и действаща е само средната лента.Да беше авария ,а ма не е.Почват да копаят за основи на пасарелка над кръговото.Питам се аджеба,преди два месеца не знаеха ли че трябва да има основи за таз пасарелка?Светофара с бул.Тракия и той от три месеца е на "аварийки" и за да влезеш в Славейков обикаляш до Метро и обратно.Ай ши им бра лайката и археолози и чудо!
 Преди два месеца ни зарадваха с тази статия-http://news.burgas24.bg/566440.htmlА сега двете ленти до самото кръгово са два огромни рова и действаща е само средната лента.Да беше авария ,а ма не е.Почват да копаят за основи на пасарелка над кръговото.Питам се аджеба,преди два месеца не знаеха ли че трябва да има основи за таз пасарелка?Светофара с бул.Тракия и той от три месеца е на "аварийки" и за да влезеш в Славейков обикаляш до Метро и обратно.Ай ши им бра лайката и археолози и чудо!  Видео-https://youtu.be/0hRXTWWrshgКъм края на клипчето се вижда и бус лентата ,която минава от лява в дясна лента и доста стряска водачите.
Видео-https://youtu.be/0hRXTWWrshgКъм края на клипчето се вижда и бус лентата ,която минава от лява в дясна лента и доста стряска водачите.

. Дали е качествено според теб?Ходих и до новото пристанище в Сарафово. И там новата алея е цялата нацепена,а е на 2-3 месеца. Кабелите за осветлението на националният флаг са пуснати по земята в PVC канал. През него минават автомобили,велосипеди и пешеходци. Е бива ли такова невежество? Минах и през уж вече готовата част на надлеза до океански риболов. Е там през 15 метра на тротоара все още няма капаци на ревизионните отвори за кабелите. С колелото е голям кеф да слизаш през 15 метра
 . Дали е качествено според теб?Ходих и до новото пристанище в Сарафово. И там новата алея е цялата нацепена,а е на 2-3 месеца. Кабелите за осветлението на националният флаг са пуснати по земята в PVC канал. През него минават автомобили,велосипеди и пешеходци. Е бива ли такова невежество? Минах и през уж вече готовата част на надлеза до океански риболов. Е там през 15 метра на тротоара все още няма капаци на ревизионните отвори за кабелите. С колелото е голям кеф да слизаш през 15 метра  За прословутият фонтан на тройката да споменавам ли се чудя,че вече стана банален от ремонти?В Славейков новите велотротоари бяха с толкова тънка настилка ,че отдолу прозираше чакъла. След две седмици дойдоха,изрязаха новият асфалт,махнаха част от чакъла и сложиха нов по-дебел пласт асфалт. Част от велоалеите в Славейков и Изгрев са от щампован бетон.
За прословутият фонтан на тройката да споменавам ли се чудя,че вече стана банален от ремонти?В Славейков новите велотротоари бяха с толкова тънка настилка ,че отдолу прозираше чакъла. След две седмици дойдоха,изрязаха новият асфалт,махнаха част от чакъла и сложиха нов по-дебел пласт асфалт. Част от велоалеите в Славейков и Изгрев са от щампован бетон.  Майната му на асфалта,било е по добре с бетон. Ама защо щампован? Пробвал ли си да караш по таквоз чудо на инженерната мисъл?Разбери ме ,че критиките ми не са към кмета персонално. Ясно ми е ,че не може да е кмета"Слънце", но ремонтите станаха много,сроковете им се проточват доста след крайните,а и за сметка на това работата е некачествено свършена.
 Майната му на асфалта,било е по добре с бетон. Ама защо щампован? Пробвал ли си да караш по таквоз чудо на инженерната мисъл?Разбери ме ,че критиките ми не са към кмета персонално. Ясно ми е ,че не може да е кмета"Слънце", но ремонтите станаха много,сроковете им се проточват доста след крайните,а и за сметка на това работата е некачествено свършена.

Коментар