Те във Варна от цял булевард направиха квартална уличка, че да има повдигната велоалея, какъв е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
...пък за вело-алеите тук повест може да се напише. Абсурдни са.Пак ще го поустна, защото иде реч за Бургас осмян от чужд сайт.http://9gag.com/gag/a4LGmXA?ref=fb.sls1 написа:Те във Варна от цял булевард направиха квартална уличка, че да има повдигната велоалея, какъв е проблема.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
spark написа:Ами това: http://e-burgas.com/archives/112572
Ам. Няааам думи. И това са местени стълбове...А знаеш ли в Манхатан на новия булевард, че му бяха забравили окабеляването за осветлението и веднъж трамбована посипката за пешеходната зона беше прокопавана наново. Мисля, че тук бях писал, как един от тези, които допълнително копаха с машините за полагането на забравения кабел от това осветление вместо да мисли с главата си мислеше със задника си. Изсипваше пръстта на асфалта пред бордюрите за разлика от отсрещния си колега, който явно беше с главата си и предвидливо вадеше пръстта в другата посока, където лесно и чисто да бъде върната в изкопа. При зададения към работниците въпрос всички вдигаха рамене, а два дена по-късно същите с лопати трябваше да връщат земната маса в изкопа...Малоумщина. Персонална в случая.
A17DTС/S
Коментар
-
На тия хора, не им се търси отговорност или някакви умения. Давай там копай, мятай все нещо ще стане. Като дори шанса такъв индивид да е по-добре заплатен от теб е огромен. Излиза, че той е с по-голяма значимост. Когато си писахме на лични, бях описал подробно какво мисля и сега няма да се повратямntodorov написа:spark написа:Ами това: http://e-burgas.com/archives/112572
Ам. Няааам думи. И това са местени стълбове...А знаеш ли в Манхатан на новия булевард, че му бяха забравили окабеляването за осветлението и веднъж трамбована посипката за пешеходната зона беше прокопавана наново. Мисля, че тук бях писал, как един от тези, които допълнително копаха с машините за полагането на забравения кабел от това осветление вместо да мисли с главата си мислеше със задника си. Изсипваше пръстта на асфалта пред бордюрите за разлика от отсрещния си колега, който явно беше с главата си и предвидливо вадеше пръстта в другата посока, където лесно и чисто да бъде върната в изкопа. При зададения към работниците въпрос всички вдигаха рамене, а два дена по-късно същите с лопати трябваше да връщат земната маса в изкопа...Малоумщина. Персонална в случая.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Така е Kay. Вече съм убеден, че покрай това, което се прави от наложаща нужда се правят и много неща...за лична нужда.Оная глупост съградена пред дома ми, за която си писахме вече се е оставила на природата и до 3-4 години това, коетого имаше, като лес и растителност ще се възстанови ( слава Богу), а пред взора си ще установявам, как едно седем цифрено число народна пара девалвира със скоростта за израстването на шипков храст. Буквално. Същинския проблем обаче си остава.Когато си писахме на лични, бях описал подробно какво мисля и сега няма да се повратямSmileA17DTС/S
Коментар
-
Знам, живея с/у църквата и от балкона им се наслаждавам на простотиите всеки ден
На тези, които са си направили за паркинг бус-лентата до еконт-а ще им се стъжни най-много, защото паркоместа в района няма да останат хич. Преди поне докато беше полянка събираше към 20-30 коли... ntodorov написа:spark написа:Ами това: http://e-burgas.com/archives/112572
Ам. Няааам думи. И това са местени стълбове...А знаеш ли в Манхатан на новия булевард, че му бяха забравили окабеляването за осветлението и веднъж трамбована посипката за пешеходната зона беше прокопавана наново. Мисля, че тук бях писал, как един от тези, които допълнително копаха с машините за полагането на забравения кабел от това осветление вместо да мисли с главата си мислеше със задника си. Изсипваше пръстта на асфалта пред бордюрите за разлика от отсрещния си колега, който явно беше с главата си и предвидливо вадеше пръстта в другата посока, където лесно и чисто да бъде върната в изкопа. При зададения към работниците въпрос всички вдигаха рамене, а два дена по-късно същите с лопати трябваше да връщат земната маса в изкопа...Малоумщина. Персонална в случая.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ти участваш ли в този проект ???stilo_new написа:Защо не изчакате проекта да бъде завършен и Автобусите да тръгнат. Ремонтите на улиците да приключат и тогава да коментираме. То най-лесно е да се плюе в интернет.A17DTС/S
Коментар
-
Той изначало проектът не е добре, това е "вътрешна магистрала" в комплекса около която има много кооперации, които нямат достъп до паркингите си, т.е. няма отбивки. Примерно до спирката която ще е до магазин Анет има паркинг за около 30-40 коли, а хората ще трябва да ползват стария супер разбит път от другата страна. Изобщо всички от тази страна на пътя няма как да се включат в него. Няма достъп до пощата, а там хората получават пенсии и плащат сметки. До уличката отстрани църквата защо не направиха 2-3 стълби, толкова ли е трудно?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Виж. За красиво, красиво ще да е, за удобно - ще видим, но участниците в движението ще бъдем много, много затруднени.Това, което го пиша тук имам възможност и да го изказвам. В интерес на истината всичко си има добър замисъл, а ако аз излагам претенции някакви то те са към фирмите изпълнителки/подизпълнители ( знаем кои са в Бургас) и в частност към този проект за интегриран градски транспорт. Той е бил замислян много отдавна, като част от тенденцията за развитие на града ни, но в последствие е бил отхвърлян, заради тогавашната урбанизация и нивата, с които се е разраствал града. Пиша за неща преди 30 години. Сега градът ни нито се е сдобил с по-широки булеварди, нито пък се е справил с трафика ( особено лятото). Не знам дали помните, но допреди няколко години имаше бус лента. Аз я помня в района на Химическия техникум на линия 12 и тази за Баните и Ветрен. По-късно някой мислещ я "омаловажи", заради увеличаващия се трафик в града и нуждата от бързото му освобождаване...Сега се връщаме в изходна позиция , от която тогавашните управници искаха да тръгнат, но съобразявайки се с обективните обстоятелства се спряха...Сега се прави нов опит, но вече не с пари, а с много пари вкарвани най-вече за козметично оформление на тогава и сега съществуващата пътна артерия в Бургас. И друго. За мен и сега към този момент най-хубавото в града ни е организацията на автобусния транспорт. Какво и беше сега. Че нямахме ли разпределителни спирки - поща, театъра, билкова аптека. Фирма Комфорт. Нямаме основание да се оплакваме. За чий ни е да правим нещо, което си имахме.Иначе, какво лошо да напиша за проектите касаещи обхода на града ? Жизнено-важни са ни.stilo_new написа:Не, но мисля, че ще стане добре. Винаги като има ремонт е зле.A17DTС/S
Коментар
-
самолети
Ние демек някой от павителствотоПак обърка конците с изказванията си за преминаванена руски самолети като не им разрешихме да минат А сега като Гърция разреши ние започнахме да увъртаме може да минат ама да видим каквоима вътре .Руснаците казаха че вече военната техника е там И сега е хуманитарна пратка. Изложихме се якоо.А тои самолета минал и заминал без да стане ясно в държавата как и кога.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар