krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
ntodorov написа:. Грешиш за Краси, може би визираш друг.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
stilo_new написа:krasio_79bs написа:Явно за някои хора живота се изчерпва със ФФБ..Та в този ред на мисли, на никого не му пука, на мен също, само се надявам да не продължавате дълго да играете в един отбор. Негативизма, наречен от някои реализъм, не води до нищо добро. WinkA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Колега pplк. Тук става явен непукизмът ти и в такъв случай се чудя и мая: Като не ти пука, като си далеч от Бургас, като не си запознат със ситуацията за чиЙ квалифицираш мненията ни ? За чий си позволяваш да обиждаш колеги ? Я виж от колко бургазлии, колко от тук писалите харесват случващото се. Извинявай. Не е в природата ми, но ми напомняш на едни други със сини вратовръзки и партийни книжки в джобовете, които ни караха да харесваме всичко съградено, а тези, които не харесваха бяха заклеймявани, като врагове на народа или хайде за да не звучи толкова тежко да го кажа така: Не сме длъжни да бъдем смирени и послушни, като виждаме, усещаме, какво се случва и"мажи" в града ни. Нямаме ли право да имаме мнение? Данъкоплатец съм, изряден, плащал съм и си плащам задълженията таксите, глобите. Свикнах да бъда с права и си ги отстоявам...Останалите ги наричам послушници.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Е да, ама, както съм хвалил хубавото, така отричам и лошото.Това е темата за абсурдите и точно тук е мястото за тях. Няма какда не ни пука, какво се случва в града ни. Не веднъж съм писал, чехубавите неща, които се сториха в Бургас са в пъти повече от недомислените.Точно за това ме е яд, че с едно грешно действие се компрометират повечето неща. Аз харесвамкритиката, особено, когато е градивна и се вслушвам в нея, когато е насочена към мен. Не я приемам за хейтърство, защото знам, чепчела не бяга от мед. И за да не съм голословен ще напиша, че позицията сисъм я изразил където трябва - не само тук. Зад всяка недомислица има и други решения. Хубавото е, че кметътни се вслушва и обективно признава недостатъците ( където ги има ) на всичко ново-изградено. Ако звучим бля-бляв този форум трябва да напиша, че все пак корекции по новата схема ще има и тези корекции напрактика бяха осъзнати, като заличаване на грешки.Ако нямаше грешки и недоволни, които да ги изявят - щеше ли да има адекватно действие ?ПС: Колега pplk, надявам се, че ще промениш усещането си относно критиката ни. Търсим обективната истина, защото микса от привързаности, обвързаности и политически афинитет се отразяват пошло и грозно на реалната ни преценка. Аз със сигурност съмпреди всичко гражданин, който оценява всичко сторено в града ни без да се влияя от субективната си суета. Заявявам го най-отговорно и честно.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Колега pplk, надявам се, че ще промениш усещането си относно критиката ни. Търсим обективната истина, защото микса от привързаности, обвързаности и политически афинитет се отразяват пошло и грозно на реалната ни преценка. Аз със сигурност съмпреди всичко гражданин, който оценява всичко сторено в града ни без да се влияя от субективната си суета. Заявявам го най-отговорно и честно.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
...и оплюване по дифолтКритиката е градивна, когато има основание, във вашия случай виждам основно гадаенеАко звучим бля-бля в този форум трябва да напиша, че все пак корекции по новата схема ще има и тези корекции напрактика бяха осъзнати, като заличаване на грешки.A17DTС/S
Коментар
-
Immortal написа:Дали наистина има проблеми в Бургас с новата транспортна схема, ще разберем съвсем скоро - като тръгне потока от туристи към Южното Черноморие.Аз като идвах последния път, проблеми не видях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар