spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
BO написа:Ми поздрав тогава. :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
spark написа:Много добре си се движихме преди да направят бус-лентите. Сега щом още преди летния сезон има сериозни задръствания... направо не ми се мисли след 2 месеца какво ще е.
Коментар
-
batproho написа:Колега, отдавна установих че да се спори с Вас е "борба с вятърни мелници"... Имате си там някакви ваши виждания и макар че сам вече сте убеден в цялата абсурдна обстановка, продължавате да казвате на черното бяло. Не знам от къде пътувате, от къде и как минавате, но започвам да си мисля че говорим за различни градове... Оставям Ви да се възхищавате на сътворените глупости и си карайте трена или каквото там правите!Хубав и усмихнат ден, от мен!
Коментар
-
Сега ако изведнъж се върнете 2002-ра година при Йоанчо, града ще ви се стори кошмарно зле!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Сега ако изведнъж се върнете 2002-ра година при Йоанчо, града ще ви се стори кошмарно зле!
Коментар
-
stilo_new написа:batproho написа:Колега, отдавна установих че да се спори с Вас е "борба с вятърни мелници"... Имате си там някакви ваши виждания и макар че сам вече сте убеден в цялата абсурдна обстановка, продължавате да казвате на черното бяло. Не знам от къде пътувате, от къде и как минавате, но започвам да си мисля че говорим за различни градове... Оставям Ви да се възхищавате на сътворените глупости и си карайте трена или каквото там правите!Хубав и усмихнат ден, от мен!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:, адски любопитно ми е, Вие пък как и от къде сте убеден, че предполагаемият хаОс няма да настъпи, а ще влезе всичко в релси с пускането на "бързата линия" примерно..?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
batproho написа:И още нещо да допълня, непрестанно ни обвиняваш че сме нетърпеливи и сме предвиждали, какво щяло да стане примерно след месец два, адски любопитно ми е, Вие пък как и от къде сте убеден, че предполагаемият хаус няма да настъпи, а ще влезе всичко в релси с пускането на "бързата линия" примерно..?
Коментар
-
Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин. Няма място дори и за таксита.Преди такситата спираха от двете страни на градинката, но откакто това всичко стана бус ленти и ги разкараха. Това хора с много мозък са го мислили. Може би се надяват, че пътниците с куфарите ще се запътят към градския транспорт.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин. Няма място дори и за таксита.Преди такситата спираха от двете страни на градинката, но откакто това всичко стана бус ленти и ги разкараха. Това хора с много мозък са го мислили. Може би се надяват, че пътниците с куфарите ще се запътят към градския транспорт.
Коментар
-
На няколко места из града виждам подобни пилони които се монтират по спирките. Няма изградена спирка и никога не е имало.Нямам обяснение за какво ще служат.Виж къде е новата спирка и къде е камерата. За чий дедов изобщо има дублиране на спирки?Докато едните спирки са лукс,другите тънат в разруха. Това са новите пейки на автогара юг!В момента са подменени с нови( боядисани са прахово,не са подменени с нови)Тази локва е след всеки по лек дъжд.На спирката на "Тиx Труд".. пише "Военна Болница"Проекта знаеш ли кога трябваше да е завършен?
Коментар
-
За първата снимка и въпрос.... е как не знаеш??? Това са новите табла , на които ще се подава информация за автобусите. В София има подобни от години. Попитай, ако не вярваш. При новата транспортна схема, някъде ще има нови спирки, други такива ще бъдат закрити. Естествено, че се налага да има дублиране на спирки. Като се съберат много автобуси на една спирка къде ще спрат? Не забравяй, че тук и междуселишните автобуси обират пътници от градските спирки. И не мисля, че по старите спирки тънат в разруха. Подържат се, мият се стъклата редовно. Имаше счупени от вандали, но веднага бяга подменени стъклата, същият ден. Да те попитам, защо не се пази , каквото и да се направи??Значи, проектът е замислен идеално, ако има нелачествено изпълнение, вината е в самият изпълнител. За това се отстраняват всички забележки. Проекта, наистина се забави доста. Но по-добре късно, като се изчистят нещата, отколкото да се бърза и да има много грешки.
Коментар
-
spark написа:Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин. Няма място дори и за таксита.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар