Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Ммм кво се чудиш, такъв ни е манталитета. За тая пуста трев дадоха маса пари. А сега кръговото е слънцеее. Не е като преди с павета на бабуни. И аз им се чудя що минават от там. Ама селяка си е селяк. Спомням си, че когато пуснаха кръговото след ремонта, не бяха пуснали трамвая, точно заради тревата и още на първия ден, някой решида си скаси 2-3 метра....Той ушевия е ясен - с него и без него...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Immortal написа:Ми да турят един ушев там да седи цял ден и да се чеше по ташаците...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Immortal написа:Ми да турят един ушев там да седи цял ден и да се чеше по ташаците...
Коментар
-
http://society.actualno.com/kola-na-...оредния самозабравил се селянин.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Аз определям категориите простаци, като:Умни простаци, нагли простаци, хитри простаци, прости простаци.Всички вкупом са обществени вредители. Умния, наглия и хитриятпростак със сигурност осъзнават, какво правят и може би с действията сипотискат някакви комплекси, докато простия простак е страшна работа.Той не реагира на думи, въздействие, мисъл. Роден е да прилича на човек, но да БЪДЕ говедо. Не мисля, че има нещо общо с човешкия род на тази Земя. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Аз определям категориите простаци, като:Умни простаци, нагли простаци, хитри простаци, прости простаци.Всички вкупом са обществени вредители. Умния, наглия и хитриятпростак със сигурност осъзнават, какво правят и може би с действията сипотискат някакви комплекси, докато простия простак е страшна работа.Той не реагира на думи, въздействие, мисъл. Роден е да прилича на човек, но да БЪДЕ говедо. Не мисля, че има нещо общо с човешкия род на тази Земя. :P
Коментар
-
geo_g написа:ntodorov написа:Роден е да прилича на човек, но да БЪДЕ говедо. :PFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ntodorov написа:...докато простия простак е страшна работа. Той не реагира на думи, въздействие...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар