ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:ntodorov написа:http://www.chernomore.bg/izbrano/2016-01-31/biseri-ot-uchebnitsite-v-morskata-voda-ima-gotvarska-solИмам чувството, че затъпяването у нас вече се превръща в наука.ПС: Стара извадка е това, ако е спомената назад в темата се извинявам, но бях иницииран от поста на колегата NikMar и духовната нищета на"законотворците" ни.Отдолу иде джип "Мицубиши",със яка броня, прозорци скришни.Всички по пътя той изпреваря.- Но на кого е? Кой ли го кара?- Вълчо го кара. Свири и гази!- А във колата коя е тази?- Лиска е вътре. И много искана мис-конкурса да стане миска.- Давай, Вълчо, и наддавайзлатна пара звънка -мис да стане твойта Лиска,гиздава и тънка!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ele написа:Ами като гледам с каква скорост се рзпространяват откровени лъжи - да, такива са - тъпи и немислещи. Някой да каже от кой учебник за кой клас е, ще си го купя специално да проверя. Иначе - не вярвам!A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ele написа:Ами като гледам с каква скорост се рзпространяват откровени лъжи - да, такива са - тъпи и немислещи. Някой да каже от кой учебник за кой клас е, ще си го купя специално да проверя. Иначе - не вярвам!Е46 330d 2++
Коментар
-
мерси, че си направил труда да потърсиш. dasteri777 - нормално, аз не вярвам на всичко, което се поднася в интернет, и мисля, че всеки здравомислещ човек би трябвало да прави същото, а не като папагал да повтаря нещо, щото някой го бил казал.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:мерси, че си направил труда да потърсиш. dasteri777 - нормално, аз не вярвам на всичко, което се поднася в интернет, и мисля, че всеки здравомислещ човек би трябвало да прави същото, а не като папагал да повтаря нещо, щото някой го бил казал.A17DTС/S
Коментар
-
slonikon написа:В настоящия учебник за 3-ти клас по ЧиП не пише такива неща.Иначе изпростяването на нацията си е точно наука, колега ntodorov. Да не мислиш, че е лесно да се направи, особено при толкова силна ценностна система, изградена в нашето поколение - понастоящем родители.A17DTС/S
Коментар
-
ele написа:Ща черпя една бира някой ден Иначе - тц, вярвам само ако има доказателства - око да види, ръка да пипне
Коментар
-
А лично на мен стихотворението за Вълчо и Лиска ми хареса Smile Забавно е! Довечера ще го издекламирам на партито Smile (вече го научих наизуст) SmileA17DTС/S
Коментар
-
stilo_new написа:ele написа:А закона за гумите, като го приемат, ще си сложа зимни и ще карам цяла година със зимни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар