stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП на кола с фабричен метан
Collapse
X
-
Като марка, бутилките при Мултипла са Faber
Чисто информативно, знаете ли каква е цената на една нова бутилка?
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Иди в Ауто тест на Одрин. Срещу бившата зеленчукова борса.stilo_new написа:За съжаление нямам познат газаджия. Трябва ли в същият сервиз където е слагано газовото или няма значение?- Наредба 28 на котлонадзора. ( Наредба за устройството, безопасната експлоатация и техническия надзор на съоръжения под налягане )Срока за експлоатация на съдовете работещи под налягане беше 20 години. Говореше се за удължаване на срока до 40 НО, никъде не съм го прочел като прието изменение.http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0...8013_at.5.htmlveselin10 написа:Има го в няква наредба ...u_bo написа:.....Това някъде има ли го написано или е предположение на проверяващия?
Коментар
-
Късно прочетох коментара ти, колега.ferryman написа:Иди в Ауто тест на Одрин. Срещу бившата зеленчукова борса.stilo_new написа:За съжаление нямам познат газаджия. Трябва ли в същият сервиз където е слагано газовото или няма значение?
Отидох в пункта ATG на 5-ти километър. Там ми направиха паспорт на газовото срещу сумата .....80 лева. Заболя ме сърцето. Явно в Бургас като те видят, че си на зор и ти одират кожата.
Коментар
-
Цената май е такава навсякъде.stilo_new написа:Късно прочетох коментара ти, колега.ferryman написа:Иди в Ауто тест на Одрин. Срещу бившата зеленчукова борса.stilo_new написа:За съжаление нямам познат газаджия. Трябва ли в същият сервиз където е слагано газовото или няма значение?
Отидох в пункта ATG на 5-ти километър. Там ми направиха паспорт на газовото срещу сумата .....80 лева. Заболя ме сърцето. Явно в Бургас като те видят, че си на зор и ти одират кожата.
Коментар
-
u_bo
куриер Сф-Бс ти е 5 лв.stilo_new написа:Ами това предполагам е в София. В Бургас явно са се наговорили паспортите да ги правят за 80..veselin10 написа:Паспорта ми струваше 30 лв. Преглед минавам за 39 лв. с метановата. Толкова ли е трудно едно лично съобщение или доста не четат достатъчно.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар