Ъ, за какво да съжаляваш? Супер е телефончето, със здраве да го ползваш!Аз междувременно си правих опит с KK launcher... Тегли батерия като за световно...Разликата е + 2 дена в полза на стоковия Google Now.(Moto G 2014)
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
В близките 2г. няма да мисля за телефон. Дано не съжалявам
Честито и със здраве да си го ползваш!Брат ми преди седмица го оборудвахме със същия. Като цяло много добър и сполучлив телефон с изключение на проблема (жълто петно) появяващ се на дисплея в доста бройки.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Само да споделя, че Z3 Compact кара спокойно на батерия с доволно ръчкане всеки ден около 4 до 5 дни.Едит: Напомниха ми да уточня, че не ползвам постоянно 3g нет или wi-fi, а само при необходимост, което е 2-3 пъти дневно.
Доволно.И моята се представя добре, много рядко го чакам да падне под 30% за да го вкарам в зарядното.Мобилният интернет в комбинация с приложенията, убиват доста бързо батерията и моят го ползвам само при нужда, а не го държа постоянно включен.Едит: Добре си уточнил
Прикачени файлове
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Аз не мога тъй, нямам ли достъп до интернет 24/7 нещо не ми е коНфортно. А, и друго, слагайте или казвайте, колко време с включен екран изкарва един заряд. Горе-долу се придобива представа за реалната употреба на апарата. Разбира се и това е относително, но все пак носи някаква информация.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Доволно.И моята се представя добре, много рядко го чакам да падне под 30% за да го вкарам в зарядното.Мобилният интернет в комбинация с приложенията, убиват доста бързо батерията и моят го ползвам само при нужда, а не го държа постоянно включен.Едит: Добре си уточнил
Моят ( същият като твоят ) в момента е на 17% след 2 дни, 18 часа и 10 мин на батерия.2 часа 58 минути дисплей и 26 мин разговори.WiFi и мобилен интернет постоянно включени
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Аз не мога тъй, нямам ли достъп до интернет 24/7 нещо не ми е коНфортно. А, и друго, слагайте или казвайте, колко време с включен екран изкарва един заряд. Горе-долу се придобива представа за реалната употреба на апарата. Разбира се и това е относително, но все пак носи някаква информация.
И аз имам, просто компютъра ми е под ръка почти 24/7 и нямам нужда на телефона да имам нет постоянно.
53%Display - 2h 2mVoice calls - 58mMobile standby - 2d 10h 18m (0% without signal)Phone iddle - 2d 8h 14m Wi-Fi - 2d 10h 18m - тука нещо не е както трябва, не съм бил с включен интернет през цялото време.Lane StaleyКачвал ли си някакъв различен laucher, lockscreen от оригиналния?По-скоро "проблемът" е в интернета, но при положение, че работи постоянно, показателите са доста добри.
Toyota Prius 1.5 Hybrid
53%Display - 2h 2mVoice calls - 58mMobile standby - 2d 10h 18m (0% without signal)Phone iddle - 2d 8h 14m Wi-Fi - 2d 10h 18m - тука нещо не е както трябва, не съм бил с включен интернет през цялото време.Lane StaleyКачвал ли си някакъв различен laucher, lockscreen от оригиналния?По-скоро "проблемът" е в интернета, но при положение, че работи постоянно, показателите са доста добри.
Не, не съм. Но пък интернета и WiFi не са изключвани от първото стартиране на телефона.Впрочем има нещо интересно - пъртвите 10тина дни ми държеше по около 24 часа. Рестартирах го и започна да се държи както съм описал по-горе.Отбелязвам, че ползвам само 1 сим карта.
Хайде, Лолипоп-а за Мото Г 2014 ХТ1068 е тръгнал ОТА и в Европа, засега подобна информация има от Гърция, Испания и Холандия.Да видим и нас кога ще ни огрее
Коментар