Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Важно!! За абонатите на Виваком!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Влизаш си с паролата и юзернейма във виваонлайн.бгДолу в ляво търсиш е-Сметка и цъкашВ полето Месечна сметка чрез падащо меню ти излизат фактурите за изминалите месеци. Избираш си тази, която те интерсува.Под Общата сума за плащане има "изтегляне на месечна сметка" и иконки за pdf, xls и тн.Цъкаш на пдф-а и сваляш файла. Отваряш го и си виждаш разпечатката.
    FIAT Coupe 16VT

    Коментар


      #17
      infineon написа:
      Подай жалба в Комисията за регулитане на съобщенията http://crc.bg и подробно опиши случая и че не си изпращал смси. Гарантирам ти че ще има ефект и ще отнесат доста солен акт, ако се установи че от твоя телефон не е изпращан смс.
      КРС ли!? Просто спирам да им плащам на мига. КРС...я майната им - от трите по-дългия за тази сметка и да видим какво ще стане.

      Коментар


        #18
        Имах сходен проблем със Глобул. Автоматично ме абонирха за някаква песньовка за сигнал свободно. Та есемеса беше нещо от сорта на "абонамента ви за мелодия еди каква си изтича. За ПРЕКРАТЯВАНЕ изпратете стоп еди къде си. Значи уловката им е точно да не прочетеш есемеса и така уж си се съгласил да те таксуват отново.
        Powered by Emzo

        Коментар


          #19
          Един малко страничен въпрос. Взех си Галакси С3 Нео от Виваком и при опит да си проверя сметката и минутите от виваком менюто ми връща "send USSD failed". Натройките на тела ли си проблемни или...?!

          Коментар


            #20
            Имам 2 телефона, но на Мтел, на които бяха почнали да ме спамят за всичко... След няколко разговора ми се заяви същото - прати смс на едикой си номер и ще спрат...Опитаха се за ми минат с номера, че те не били отговорни за тези СМС-и, тъй като се пращали от трети фирми и от телекома не можели да ме филтрират, и да спрат... Дрън-дрън-та-пляс. Ама не попаднаха на човека, тъй като аз пък работя точно в тази сфера Сагата приключи в един техен офис. Много бързи се разбрахме, че тъй като не съм се абонирал за нищо, нямам ни най-малко намерение да пращам СМС на който и да било, да ме отписва от където и да било. И тъй като крайното устройство което праща СМС-ите - SMSC-то е на телекома, те няма как да ми oбясняват, че не могат да спрат всякакъв спам към мен. Разговора завърши със някакъв техен меринджей, с който подготвих оплакване, в което се споменаваха адвокат, съд, системен тормоз и отказ за съдействие от страна на телекома... и от тогава никой никога не ми е пратил дори един СМС за каквото и да е, вече 4-5 години. Единствено което получавам е СМС в който ми казват, че имам нова фактура за плащане...

            Коментар


              #21
              На мен ми се случи същото преди малко повече от месец, но с Мтел - добре че прочетох смс-а който ми пратиха. Трябваше обаче да пусна и жалба - как така ще те абонират за нещо, за което не си дал съгласието си???
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

              Коментар


                #22
                Не им е лесно на завалиитеhttp://www.dnes.bg/business/2015/01/...e-srina.250407
                punto HGT

                Коментар


                  #23
                  Имах съмнения за такива номера (натписване и т.н.)но сега ще започна да внимавам . Как несе налапаха тия наглеци.

                  Коментар


                    #24
                    Те да ви дерат само мобилните оператори е бял кахър, наскоро един приятел ми се оплака че сметките му за ток рязко скочили...електромера е от новите електронните, вика че си направил експеримент един ден сутринта като тръгвал за работа спрял всичко освен хладилника...засякъл показанията и вечерта като се прибрал показанията били с 10 киловата отгоре. И към ден днешен съмненията са за дистанционно манипулиране на показанията но тва е адски трудно доказуемо..нито може да го заснемеш щото видеозаписа не е доказателство в съда нито жалби, черно на бяло има потребление така, че...
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

                    Коментар

                    Working...
                    X