А СЕГА ЗА ЛЮБИМАТА НИ СОФИЯ - да си представиме кръстовището на университета в пиков час - посока бул. Левски - паметника Левски :D :D :D Първо - изведнъж движението спира - че някой от парламента сее разбързал много - и НЯМА ОТ КАДЕ ДРУГАДЕ ДА МИНЕ. И ВСИЧКИ ДЕТО СЕ ПРИБИРАТ ОТ РАБОТА ГО ЧАКАМЕ НЕГО - големия гъзар, движението го спират за поне 15 - 20 мин. ГЪЗАРА - дето му плащаме ние заплатата - МИНАВА ПРЕД НАС ТЕЖКО. - ТОЙ СИ Е ГЛАСУВАЛ СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ - равен е с пожарната, линейката и полицията - с тази разлика, че за тях не спират движението. :D И ние не сме цвете за мирисане де. - две трети от колите в ЛЯВАТА ЛЕНТА всъщност на светофара се оказват за на право - и нямат как да минат освен ако не засичат тези от правата лента - която на зелено просто си седи - да могат тарикатите от ляво да минат. досто голям процент от дясната лента също са за направо - и понеже тя даже е с отделен светофар - като е червено за направо и тези надясно чакат.А ЗА ФЕНОМЕНА, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ШОФЬОРИ КОГАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНЕ НА кръстовището - те не спират - както е по правилник, въпреки че им е зелено а ПРОСТО СЕ НАБИВАТ В КРЪСТОВИЩЕТО - АЗ ДА СЕ НАХЕНДРЯ ПЪК ДРУГИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО МОГАТ.а иначе правилник има, само на мен ми е чудно защо КУКЕРА ме дебне НА НАЙ БЕЗУМНАТА ТАБЕЛА С ОГРАНИЧЕНИЕ 30 км. , в два часът през нощта, та да може да ме ощави за някой лев, а не седи ТАМ - НА УНИВЕРСИТЕТА в 18 часът - искаш да си тарикат и да изпревариш сички за на право от лавата лента - КОЯТО Е САМО ЗА НА ЛЯВО - глоба, виждаш ,че няма да минеш на зеленото, но се набиваш в кръстовището и става задръстването - ГЛОБА. ГЛОБи които си ги има в закона, не тепърва да ги измисляме.И КАКВО МУ Е СЛОЖНОТО ДА СУ РЕГУЛИРА ДВИЖЕНИЕТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН В ПИКА И ПО РАЗЛИЧЕН ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ ??????ето - аз си признавам - НЕ СЯМ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА - и аз съм нарушител - НА ВЪПРОСНИЯ СВЕТОФАР МИНАВАМ ЗА ПРАВО - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕЗ ЛАВАТА ЛЕНТА, мани другото, ами после съм за десен по Шипка :D :D нали си представяте на колко коли им се намърдвам отпред.и ще продължамвам така - така минавам за 2-3 пъти по малко време през това кръстовище,
а и не само там. - но аз неискам 8 часовия ми работен ден да става на 10 -11 часа с отиването и връщане от работа.И ЗНАМ КОГА ЩЕ СПРА ДА СЪМ НАРУШИТЕЛ - ПЪРВИЯТ ПЪТ КОЙТО МЕ ГЛАБЯТ. :D ЗАЩОТО Е МНОГО ГАДНО ДА ТИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА ЗА ТОЧКИ - ПОВЯРВАЙТЕ МИ.

Коментар