Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ogi28b
    отговори
    В допълнение ще кажа, че за София освен от мен, карта може да получите и от други колеги, чийто имена ще публикувам в неделя вечерта. Който иска да получи карта и за неговия град няма разпространител - може да ми прати едно ЛС с точния си пощенски адрес, на който да му изпратя карта. Ако човекът иска да се наеме с разпространение за това населено място - ще му изпратя няклоко карти, но само ако има конкретни хора, на които да ги раздаде, плюс още няколко, които да му останат за резерв. Няма да има практика да изпращам 20 или 50 карти в по-малко населено място и те да стоят така да събират прах. За пример: В Пловдив съм изпратил 25, в Бургас и Варна - по 20, в Стара Загора 15, в Кюстендил и Габрово - по 10. Като свършат - ще изпратя пак.

Напиши коментар:

• Виделин Райчинов
    отговори
    Тц тц тц....нямам думи! Толкова ли е трудно да прочетете темата от първия и пост?

Разпространението на картите ще бъде за сметка на Форума и ще става по следния начин:

* За София: можете да получите карта всяка неделя на редовните срещи на форума, или след уговорка с мен на ЛС

* За градовете, където има повече желаещи - ще изпращам периодично карти на един определен човек, който ще има грижата да ги раздаде на заявилите желание да получат карта.

* За градовете, където има малко желаещи, ще изпращам карти чрез пощенска услуга

Напиши коментар:

• Booyaka
    отговори
    А нови карти за София ? И може ли някой който няма стара такава, да се присъедини ?

Напиши коментар:

• stivan_alone
    отговори
    Аз стара не съм имал може ли тази новата да ми я пратите на адрес нещо някъде трябва ли да се попълва и подписва ?

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Можете да получите нови карти и да върнете старите си на следните колеги от форума:

ВАРНА - iee
    ГАБРОВО - evgeni85
    ПЛОВДИВ - Airfan
    СТАРА ЗАГОРА - nikolay zhelev

Добавям ги в списъка на разпространителите.

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    И аз получих картите. Свързвайте се с мен на телефон 0885-644-540 или 0897-017-472.

Напиши коментар:

• krasio_79bs
    отговори
    Получих новите карти за Бургас. Желаещите да се свържат с мен или да се явят на срещата в неделя от 16 часа.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колеги и колежки, срокът за замяна на старите е до 15 декември. Всички, които върнат стара карта и вземат нова до тази дата, ще участват в томболата, наградата от която е ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 100 ЛЕВА ЗА ГОРИВО. След тази дата замяната на карти ще продължи, но вече няма да участват в томболата.

В три поредни седмици от началото на декември ще теглим по един печеливш измежду всички, които са върнали картите си до момента на тегленето.

Първото теглене ще бъде между 1-ви и 5-ти декември. Още не сме го решили кога ще е. Затова - връщайте смело старите карти и вземайте нови.

От утре може да получите нови карти и да върнете старите в Бургас и Кюстендил, а хората, които отговарят за това - може да видите по-нагоре в темата, в СПИСЪКА на разпространители.

От сряда ще публикувам още няколко града.

Всеки, които иска да се включи в събирането на стари карти и разпространението на нови - може да ми пише едно ЛС, в което да уточним подробности как ще стават нещата.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    ogi28b написа:
    Разбира се, че ще получиш 2 - една с твоето име и една за жената.
    Ок. Благодаря за отговора.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Разбира се, че ще получиш 2 - една с твоето име и една за жената.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Оги една питане. При мен има две карти. Едната я ползвам аз, а другата жената. Мога ли да получа 2 нови, като върна старите или получавам 1?

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колеги, най-новата информация е, че трябва да подменим и тези карти, които са с баркод и скоростния лост като картинка, с нови карти. Така че връщайте и такива карти, като имайте предвид, че тези карти също ще ги включим в томболата за наградата от 100 лева.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ето и списък на хората (по азбучен ред на градовете), които са се ангажирали до момента да събират старите и да разпространяват новите карти:

(Имайте предвид, че хората отделят от личното си време за да правят това и ще трябва да се съобразявате с тях и с това кога те ще могат да ви дадат карта, така че най-добре е да правите предварителна уговорка с тях на ЛС)

БУРГАС - krasio79bs

ВАРНА - iee - 0887460776, 0893869311

ГАБРОВО - evgeni85 - 0899447898

КЮСТЕНДИЛ - kiro_of_the_day - 0885644540 или 0897017472

ПЛОВДИВ - Airfan

СТАРА ЗАГОРА - nikolay zhelev

РУСЕ - Драго, само в работно време, тел. 0878229922 , магазинa за масла и акумулатори на ул. Борисова 111

Имам заявки и от хора в други градове, ще ги публикувам и тях по-късно днес или утре. Който желае да ни помага - може да се включи в разпространението на новите карти, като ми изпрати ЛС със заявка за разпространение.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Вече тече подмяната на картите. Нека всеки, който има стара карта ("стара" е само тази карта с магнитната лента) - да я приготви и да следи темата за информация кой е човекът от неговия град, който се е ангажирал със събирането на старите и раздаването на нови карти.

================================================== =====================================

Всички "стари" карти, които бъдат върнати и подменени с нова, ще участват в томбола, наградата от която е дебитна карта ЕКО за зареждане на гориво на стойност 100 лв.

================================================== =====================================

Ако някой има повече от една карта - ще участва само с една от тях. Така че - връщайте смело старите карти и вземете нова, за да участвате в томболата.

Не е задължително да върнете стара карта, за да получите нова. Нова може да получи всеки, който заяви желание.

До няколко дни ще ви кажа и какъв е срокът за връщане на старите карти и участие в томболата. Вероятно ще е до края на месец ноември, а това са 3 седмици. Време има достатъчно, само чакам желаещи по градове да събират старите карти. Вече има заявки от Бургас, Кюстендил и Пловдив. Довечера ще ги напиша във водещото мнение.

Ако някой иска - може да изпрати старата си карта, опакована в пощенски плик и придружена с лист, на който са написани неговите имена, телефон за връзка и и-мейл-адрес, чрез Български пощи, на адрес:

гр. София, пощенски код 1000, пощенска кутия 777, Сдружение Фиат форум България.

Карти, които са изпратени след крайния срок за изпращане - няма да участват в томболата. Важи датата на пощенското клеймо.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колеги, МОЛЯ, не ми изпращайте имена, телефони и мейли на ЛС. Тези данни ги давайте само в момента, в който получите новата си карта на човека, от когото я получавате.

==================================

Ето и актуална информация за отстъпките:

От понеделник до петък:

Diesel EKOnomy: 0,05 лв/литър
    A95 EKonomy: 0,05 лв/литър
    Kinitron 100: 0,10 лв/литър
    LPG: 0,03 лв/литър

Събота и неделя:

Diesel EKOnomy: 0,07 лв/литър
    A95 EKonomy: 0,07 лв/литър
    Kinitron 100: 0,10 лв/литър
    LPG: 0,03 лв/литър

============================================

Леле, егати късмета имам! Падна ми се карта с номер 9732000000022222 Чак да не повярва човек!

В тази връзка ви информирам, че картите се раздават напълно поред на номерата и няма възможност за избор на номер. На кой каквото му се падне - това е. Както на мен...

Напиши коментар:

Working...
X