infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
И колко е разликата в пари на 100 км в София, изминати на "старите" и "новите" цени? Подозирам, че се върти около 2 лв. Ако мислиш, че 2лв. са фактор за хората, които масово минават по 100 км. за няколко дни..Свалили газта с 2 стинки и вече купони се вдигат и се вика ура..

1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
-
+1 Едно смислено мнение в тази безсмислена тема.OpenGL написа:И колко е разликата в пари на 100 км в София, изминати на "старите" и "новите" цени? Подозирам, че се върти около 2 лв. Ако мислиш, че 2лв. са фактор за хората, които масово минават по 100 км. за няколко дни..Свалили газта с 2 стинки и вече купони се вдигат и се вика ура..
Коментар
-
http://fuelo.net/cheap/where?lang=bg...?танция: ОмвДизел Варна: 1,71лвДизел В.Търново: 2,09лвБензин Варна: 1,78лвБензин В.Търново: 2,06лвНяма такава държава
Коментар
-
Абе... има си разлика то, не ми говори.На мен едно ходене до къщи ми е между 800 и 1000 км. Което прави между 40 и 50 л нафта.Разлика от 20 стотинки на литър ми дава икономия 8-10 лв.Да не говорим, че нафтата беше 2.50, а сега е около 2 лв. т.е. разликата е 50 ст/л или 25 лв за едно мое пътуване. Като сложим и ходенето на работа и другите пътувания - икономията в момента ми е около 40 лв на месец от поевтиняването на горивото.40 лв/месец не са ли пари?Ако мислиш, че не са - да ти дам IBAN да ми ги пращаш всеки месец?OpenGL написа:И колко е разликата в пари на 100 км в София, изминати на "старите" и "новите" цени? Подозирам, че се върти около 2 лв.
Коментар
-
Колко месечно трябва да се зарежда, за да се получи карта за отстъпка или там каквото е..? А това за новостроящата се бензиностанция в Меден Рудник, е песен за моите уши.ntodorov написа:Краси. В Бургас "птичката", която за сега дръзне да се изправи срещу картела се казва DEGA.На 1.96 беше дизелът и на 0.80 лв. - пропан - бутан. Това е без отстъпката. Собственикът в момента разширява дейността си истрои втора бензиностанция в Бургас( след тази в Лазур). Строи я в началото на Манхатън ( след Капчето до игрището R5).Като зариби 80-90 000 чилЯка и току виж другите се осъзнаят малко. ПС: Разбирам, че и добри отстъпки дават.krasio_79bs написа:Колегите от Варна,що мълчите? Не се ли облажихте с горива на ниски цени?Поредното доказателство за мен,че цените на горивата са високи и има картел. Дай Боже и в Бургас да се задвижат нещата в тази посока към сваляне на цени.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мисля, че и с намигване на продавачката може да я получиш.:P Иначе в Манхатън я строят на около 150 метра след разклона за кв. Г. Езерово, непосредствено до футболното игрище на R5. Скоро ще им "вкусим" нафтичката.Колко месечно трябва да се зарежда, за да се получи карта за отстъпка или там каквото е..? А това за новостроящата се бензиностанция в Меден Рудник, е песен за моите уши. SmileA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
На Шела още от събота е на 91стинки. Вече и на др мест али е толкова?Сега два дена ни подготвяха по Тв-то и вдигнаха цените а? хахах Реално цената за барел не се е променяла ~42$didich написа:Работата вече е оакана, газта вече е 0,91лв/л.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Дам днес на Екото като минах да заредя и там беше на 0,91лв./лKay_ написа:На Шела още от събота е на 91стинки. Вече и на др мест али е толкова?Сега два дена ни подготвяха по Тв-то и вдигнаха цените а? хахах Реално цената за барел не се е променяла ~42$didich написа:Работата вече е оакана, газта вече е 0,91лв/л.punto HGT
Коментар
-
Наближават коледни и новогодишни празници, следователно и раздвижване на човекопотока. Как да не се дигнат цените, след като могат да се изкарат едни бързи пари... Същото явление е всяко лято Юли-Август, когато тръгне народа, към морето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
http://fakti.bg/biznes/164750-opek-s...stpageДнес не съм си показвал носа навън, как е положението по бензиностанциите ??, вчера до колкото успях да хвърля поглед към Шел, цената на бензина и дизела беше еднаква 2,06лв/л ??punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар