Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колега от Ловеч

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    То сервизната книжка е един документ...

    Коментар


      #17
      Painfall написа:
      То сервизната книжка е един документ...
      Да, документ който се вписва задължително поне първите три или пет години посещаването на сервиза , на който задължение освен вписването на дата на посещение, вписват съответната процедура+ километри. :D В Италия ,има наредба, която задължават автокъщите за втора ръка коли, да бъдат придружени с сервизни книжки.Все пак това е един вид паспорт на колата, и затова италианските карабинери безпроблемно ги глобяват.Друг е въпроса, че стъпят ли в БГ, незнайно се загубват , може би има за какво........
      Fiat palio 1.7td

      Коментар


        #18
        Момчетата са вече 20 години в тоя бизнес и са продавали много хубави коли.Това че е от Австрия не значи че всички австрийци са калпазани.За мен единствената забележка по колата са тия оръфани шумоизолации.Иначе всичко си е според годинките и.Нямах възможност да я покарам малко да видя за тропане и клопане. Двигателя по моите разбирания работи тихо и без вибрации.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

        Коментар


          #19
          betuk написа:
          Painfall написа:
          То сервизната книжка е един документ...
          Хората фалшиви пари и паспорти печатат, та една сервизна книжка ли...

          Коментар


            #20
            коцев написа:
            тия оръфани шумоизолации
            На немски е Marder. На български мисля, че е невестулка. Обича да гризе кабели, мъркучи и да се гуши на топло върху двигателя увита в топло- и шумоизолацията. Заради щети от подобно аз съм подменял почти всички водни съединения, една колежка остана без спирачки, а един колега не можеше да запали.Трябва да се направи подробен преглед на описаните по-горе детайли.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

            Коментар

            Working...
            X