В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.
Това са абсолютни глупости, колега.Другият котлон как свети, всъщност? Единственият отговор, който трябва да приемаш от тук нататък по този въпрос е: Да, господине - измамихме ви, ще ви дадем нов плот или ще ви върнем парите.
Ето го и отговора, който най-сетне пристигна и по имейл. Малко неграмотно и набързо написано, в стил "нямахме малшанс" , но смисълът е ясен. "Здравейте,уреда Ви функционира нормално.Липсата на неосветена зона се дължи на фабричното изпълнение на плочата , което не прави самата зона нефукционална. Подобен ефект се наблюдава не само при плотовете на Електролукс Груп, но и при много други марки. Изпращам Ви един бюлетин на Gorenje, от който ще добите представа за какво иде реч."
Щом ми изпращат отговор от Електролукс България и при положение, че съм уточнил с тях какъв е моделът на плота, и аз мисля, че всичко е наред. Снимките в Pdf файла също показват подобно осветяване като при моя плот.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар