Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми Детектор за напрежение
Collapse
X
-
Както казах " При достатъчно РАБОТА" Но ми миришат чорапите и не мога да си го позволя.fihi написа:Това наистина е хубаво, но трябва бая да си си надвил на масрафа, че да си го вземаш за домашна употреба.ferryman написа:.....
)) Колега беше донесъл от някъде по-стар модел и се влюбих
в уреда НО .....
Коментар
-
За сега само ще се чешем, пък за по-натам не се знае, знае ли се.ferryman написа:Както казах " При достатъчно РАБОТА" Но ми миришат чорапите и не мога да си го позволя.fihi написа:Това наистина е хубаво, но трябва бая да си си надвил на масрафа, че да си го вземаш за домашна употреба.ferryman написа:.....
)) Колега беше донесъл от някъде по-стар модел и се влюбих
в уреда НО .....
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Преди години кабелните локатори работеха като пасивен приемник. т.е.те приемаха електромагнитна индукция на кабела под напрежение при на наличието на консуматор. Съвременните уреди излъчват високочестотен сигнал и приемат отразения сигнал, като той се изменя в следствие на попадането на материал различен от околния ( арматура, кабели тръби и т.н. ) Така открива и кабелите, без да е нужно да протича ток. Въпреки това за по-точно локализиране и откриване на кабел на по-голяма дълбочина е добре да има включен консуматор.Immortal написа:Не трябва ли? Нали трябва да протича ток? Ако няма консуматор, нищо не протича... така мисля.Или не?z_sutrov написа:може ли да ми обясниш това защо?Immortal написа:И във всеки контакт да има включено по нещо да работи.
Коментар
-
Точно преди седмица гледах в Баумакс на околовръсното до Люлин едни детектори за около 50 кинта. Не знам дали вържат работа, но мисля няма да е проблем да ги тествате с пичовете там. точно до тях имаше и лазедни рулетки. тях пробвах и работеха
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар