Не говоря за специалните машинки за тази работа, а за тези дето са за подстригване. Знам, че някой хора ползват такива да се бръснат по лицето, та викам да пробвам и аз тази работа.Цъкни тук!Ето тази я хареса и е евтина, пише, че има някаква приставка за брада? Възможно ли е да бръсна добре с нея? Вижда ми се доста голяма впрочем. Дали има някои по-малки и подходящи за тази манипулация?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подходяща машинка за бръснене на брада?
Collapse
X
-
Аз бих рискувал едно с едно такова, даже се чудя дали да не поръчам. 16 лева майната им.http://www.banggood.com/POVOS-PQ3300...r-p-80043.htmlThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Преди три години ми подариха тази машинка и работи безупречно. С нея си махам косата до дъно ,махал съм си брадата доста ниско ,както съм си махал и друго окосмяване. Има богат набор от приставки за всякакви нужди. Купих си и тример на същата марка,но така и си седи нейде из шкафовете.
Коментар
-
Имам същата, засега само тя издържа на гъстата ми косаkrasio_79bs написа:Преди три години ми подариха тази машинка и работи безупречно. С нея си махам косата до дъно ,махал съм си брадата доста ниско
Не загрява, тиха е и не вибрира много.АМа за бръснене не става, не може да свали достатъчно ниско, все едно съм се бръснал преди 2-3 дни.--------За бръснене имам филипс някакъв, купуван преди много години, за доста пари - 290лв по спомени, бръсне почти перфектно, но ми се възпалява всеки път кожата.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз пък вече 2 години съм с Този Филипс и съм много доволен.Само дето е само на кабел.Иначе завинаги най доволен съм от един десет левов Елит, който ползвах 7-8 години докато се разпадна. Как режеше само... И беше с батерия, тих и лек.От няколко маркови не съм бил доволен -жената ми подари преди години една Ровента, която след първото ползване я накарах да върне. Беше тежка, вибрираше като звяр, чак ръката ми изтръпна и не режеше като хората...А повярвайте ми, над 15 години се подстригвам сам и мога да ви говоря за машинки цяла нощ. Имам точно 4 в момента... 2 работещи, 1 чисто нова, която е пълен отврат, и онзи въпросен Елит, който на на адаптор още работи, ама отгоре има едно меко покритие, което с годините се скапа и лепна, не се държи направо.За бръснене не стават, като си прекарам 4 дневната брада с машинка - става двудневна. Това става със всяка машинка. Естествено, тази която стриже добре косата, тя стриже добре и брадата. В крайна сметка всичко е в ножчето- трябва да е остро, смазано и да реже добре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък имам такава ’Rowenta’ от (ВНИМАНИЕ!) 10 години и до ден днешен я ползвам безотказно срещу всякакъв вид окосмяване.За главата няма нужда да обяснявам - без приставки прави 0-номер с лекота и без повтаряне.За брадата има особености, но аз съм доволен, защото с машинка не ми излизат пъпки по лицето, докато от самобръсначката със сигурност се обривам
Да, естествено, брадата няма как да стане гладко обръсната, но с повечко старание я докарвам на вид, като на 1-2 дни
Коментар
-
Да, не говоря за гладка брада. Ясно ми е, че няма как да стане. Леко набола.
Цъкни тук!Затова се чудех тази дали ще върши работата, понеже има и някаква приставка за брада, която не знам как точно ще работи с нея. Затова и попитах как седят нещата. Явно все пак има доста хора, дето ползват машинки за бръснене на брада.
Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
За тези пари и малко отгоре,може да вземеш нещо по марково,и по хубаво.Аз лично от повече от 10г. ползвам един Ремингтън/даже вече няма части за него,толкова е стар/,но е безотказен,с батерия и няколко приставки.След толкова години ползване,батерията му кара за 2 бръснения,а се бръсна веднъж седмично.А и е водоустойчив,след ползване го мия на чешмата.qnkov написа:Да, не говоря за гладка брада. Ясно ми е, че няма как да стане. Леко набола.
Цъкни тук!Затова се чудех тази дали ще върши работата, понеже има и някаква приставка за брада, която не знам как точно ще работи с нея. Затова и попитах как седят нещата. Явно все пак има доста хора, дето ползват машинки за бръснене на брада. 
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар