Поздравления! Всички да сте живи и здрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалба - втори син ми се роди!
Collapse
X
-
Честото, само здраве и късмет да има за напред в живота. Бързо възстановяване на мама, а ти ходи да отваряш записките от преди 10години да си припомниш как стават нещата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мани я жената,тя е риба.................аз говоря за дъщеря ми-характер та дрънка.....Yavor написа:Благодаря на всички приятели за пожеланията!Още не мога да се осъзная. За последните 20 часа съм ходил два пъти до Пловдив и то в снощната мъгла, която беше феноменална. А спах последно преди два дни
Тази вечер няма да пия, защото твърде бързо бих припаднал. Но утре вечер ще ви кажа на всички по едно голямо наздраве!Виж сега, Алфите са две, аз аз явно ще ходя пеша, или ще си купя скутерAirfan написа:Честитооо! Как ще си делите колата незнам
Мъри, за жена лъв и аз мога да преподавам уроци - моята също е лъв...Та сме вече три рогати добитъка (аз съм Овен), да се подчиняваме на царя на животните...Mury написа:Честито Явка,да сте живи и здрави цялото семейство.................хубави хора сме мъжете козирози,питай ме какво е да имаш жена лъв

Казват че художниците правели момичета, а момчетата се правели от дърводелците. Аз не мога да рисувам, така че едва ли ще се научаmuns61 написа:Да ти кажем как се прави момиче?
))
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Re: Хвалба - втори син ми се роди!
Yavor написа:В 2:40 тази сутрин в Пловдив се появи на бял свят Радослав, 3540гр, 51см!Баткото преди два дни стана на 10
Дупе да ми е яко с два мъжки Козирога!И аз да не видя нещо от Женшена. Ама му снабдих мъжко за момата 
Да ти е жив и здрав мъжкара
И да те радват с баткото. При нас разликата е скромните 7 години (8 календарни, но са през месец и 2 дни само)...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да ти е жив и здрав, Явка. Много да те радва и да стане достоен мъж като баща си.П.П: Какви са тези големи разлики бе, хора? Ти - 10г... Женшена - 7г., само будали като мен ли пълнят фурната докато е още топла Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар