Явка,честито!Да ти е жив и здрав синът! Трябва да запознаем жените и да излизат заедно да ги разхождат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалба - втори син ми се роди!
Collapse
X
-
Честито Явка ! Да е жив и здрав и много щастливи мигове на цялото семейство !
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Благодаря на всички приятели за пожеланията!Още не мога да се осъзная. За последните 20 часа съм ходил два пъти до Пловдив и то в снощната мъгла, която беше феноменална. А спах последно преди два дни
Тази вечер няма да пия, защото твърде бързо бих припаднал. Но утре вечер ще ви кажа на всички по едно голямо наздраве!Виж сега, Алфите са две, аз аз явно ще ходя пеша, или ще си купя скутерAirfan написа:Честитооо! Как ще си делите колата незнам
Мъри, за жена лъв и аз мога да преподавам уроци - моята също е лъв...Та сме вече три рогати добитъка (аз съм Овен), да се подчиняваме на царя на животните...Mury написа:Честито Явка,да сте живи и здрави цялото семейство.................хубави хора сме мъжете козирози,питай ме какво е да имаш жена лъв

Казват че художниците правели момичета, а момчетата се правели от дърводелците. Аз не мога да рисувам, така че едва ли ще се научаmuns61 написа:Да ти кажем как се прави момиче?
))
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар