Здравейте, искам да споделя с вас, а и да чуя мнението ви по следният въпрос.Става дума за неправилно паркиране на МПС, което се случва всяка сутрин на едно и също място около 8 часа, когато и трафика е най-натоварен.Та "човекът" си пакрира колата и отива да пие кафенце за около 10 минути, през което време всички други участници в движението са длъжни да го заобикалят и да гледат да не блъснат някоя кола или пешеходец.Ситуацията се вижда на рисунката по-долу.Аз разбира се съм възмутен и правя опити да предотвратя продължаването на това "паркиране", но органите на реда не ми обръщат внимание
Около 500 метра от кръстовището има училище до което карам всяка сутрин сина си.Две поредни сутрини съобщавам на полицаите който стоят сутрин пред училището, и двата пъти ми казват че ще отидат да проверят, но разбира се тръгват след най-малко 5 минути и МПС-то вече е тръгнало.На третата сутрин отидох до полицията и съобщих на дежурните полицаи, те казаха че ще изпратят кола. Аз за всеки случай спрях в страни от въпросното кръстовище и започнах да чакам...............и да чакам............и да чакам............8 минути по-късно "човека" се качи в колата и потегли - полиция така и не дойде
Та кажете, аз ли бъркам някъде че съобщавам на органите на реда за нередности, те ли не си вършат работата...........

Коментар