След доста посредственото представяне на тренировките нашите момчета Маса и Райко се представиха перфектно на квалификацията дано да са в перфектна форма и утре Една двойна победа на Ферари утре в Испания ще сломи Леонсио
Маса може да ти скъса нервите на старта, да видим утре какви ще ги сътвори. Определено не съм му фен. "Леонсио" кърти, чисти и извозва, дето се вика Обаче тоя Хамилтън - мноу опасен, мани. Гоуем изруТ. Все пак - давай Кими!
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Ха да му е честита победата на Фелипе Маса! Всички се опасявахме от старта му, но той ни опровега и набута Леосио в макадама... За съжаление не ме опровергава Кими Райконен - отличен пилот, но си го гони каръщината и това си е...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Перфектен Фелипе Маса! :D Всъщност борбата за победата трая до първия завой на първата обиколка - добре, че Маса този път не се изложи. Оттам нататък всичко беше "доиграване на мача" ... Жалко за Кими ...
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Чудесна тройка /полпозишън, най бърза обиколка, победа/ с гарнитура /припикано мушкато Леонсио и непокорната му робиня Изаура /Хамилтън/. Перфектен Маса и карък Райко. Ех ако беше гръмнал и Маса и бяха изоблили Хамилтън в бокса ква радост щеше да има за Галфонсо ама уви не всеки ден е великден както бях казал преди месец.
Коментар