До колкото успях да разбера от новините май Фиат Пунто е на 1-во място още ме е яд че не отидох. Да добавя в клас хоби кар пак имам представител на италианките Ланча Делта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Планинско Търговище
Collapse
X
-
Re: Рали Търговище
Колега, първо се научи да правиш разлика между отделните дисциплини,понеже нямат нищо общо по между си ,освен че участват спортни автомобили :-Затворен маршрут(писта)-Планинско-РалиЗа съжаление е масово явление непознаването на различните видове автомобилен спорт,организирани от БФАС , като болшинството от хората казват "рали" на трите дисциплини без оглед на това дали е рали или не.Какво да се прави невежество."ПЛАНИНСКО ТЪРГОВИЩЕ" е втори кръг от републиканския шампионат.Победителя е с Ланча Делта Интеграле, тя е на Царски карана под наем от Александър Антов,който караше на "ПИСТА РУСЕ" Форд Ескорт Косуърт пак взет под наем от Царски.На второ място завърши Пламен Стайков с Фиат Пунто Супер 1600(доколкото разбрах преработено от Кит-кар).Така,че колеги четете повече преди да пишете глупости и то точно в такъв раздел, а пък като препоръка към модовете-трябваше да коригирате заглавието отдавнаstenli написа:До колкото успях да разбера от новините май Фиат Пунто е на 1 во място още ме е яд че не отидох. Да добавя в клас хоби кар пак имам представител на италианките Ланча Делта
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Колега такъв интерес има към мото спортовете тук /за съжаление/ ти модераторите искаш да занимаваш а относно разликите знам ги много добре но не точната дума е най-важна предполагам че ти на Русенската писта си ходил а на Търговище беше ли. Тая година съм решил сериозно да наблегна на посещенията на тия мероприатия. Сега наред е писта Дракон края на месеца
Коментар
-
Да бях.То и затова ти написах класирането.Между другото организацията беше под всякаква критика.Досега на съм бил на състезание с такава лоша организация.А за писта "Дракон" ,ако "не ми мине котка път" мисля да прескоча до Калояново.Поздравиstenli написа:Колега такъв интерес има към мото спортовете тук /за съжаление/ ти модераторите искаш да занимаваш а относно разликите знам ги много добре но не точната дума е най-важна предполагам че ти на Русенската писта си ходил а на Търговище беше ли. Тая година съм решил сериозно да наблегна на посещенията на тия мероприатия. Сега наред е писта Дракон края на месеца
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар