Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една история на пътя

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Извинявам се на всички,който съм засегнал уговорката с колегата J T D,който ми сложи бана беше такава,да се извиня на всички за да ми махнат бана на акаунта gelew,но ще ви помоля за едно нека не подценяваме,както колегите от другите форуми така и техните любими коли,защото представете,си че и те говорят така за нас по другите форуми обзалагам,се че на никого няма да му е приятно.Поздрави на всички и отново се извинявам успехи за напред с уважение gelew - Камен Гелев
    пджь аь ус ньэь `е яше зеаеиьяс уяс`нсше с ;е ус ефь пьтньшь

    Коментар


      #32
      Е, то главно заради постъпките си тези хора бяха наругани. Отделно колко е истина не се знае. Аз мисля, че нашия форум е един от най-обективните. Иначе, на никой не му е приятно да го обиждат, но на хората вече им писна от такива изпълнители.Колега Gelew, прави ви чест, че се извинявате и искате да останете във форума.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

      Коментар


        #33
        Колеги,скорост от 200км.в час може да се постигне с много и различни автомобили и ако стане нещо с тази скорост няма да има и един жив човек,а колкото до новите коли,при тях не усещаш кога си минал предела на нормалното и колкото да има защити,електронни навигации,всичко отива по дяволите.Затова винаги имайте едно на ум.А колкото до тази история,тва може да бъде измислено само от някой наивник и също да бъде коментирано от такива.Успех на пътя и като свърши пътя.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

        Коментар

        Working...
        X