А ако може някой който е с такъв автомобил да ми каже какъв разход му дава грацко че на мен ми дава 18 на 100 грацко което е свръх много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Аууу, това съм го пропуснал.Нека влезе в аналите:ogi28b написа:За другото ще се опитам да ти дам пример, за да си го представиш. Тръгваш от Люлин (акумулатора) през тунела (бушон) и искаш да стигнеш на Лъвов мост (левия стоп) и до Орлов мост (десния стоп). Пътят за левия и десния стоп се разделя на две в чек-контрола или в нашия пример - отклоняваш се в центъра пред Булбанк. Обаче един чудесен ден тунелът се срутва (гори бушонът за стоповете). Ти намираш нов път към Лъвов мост - през "Сливница" (вземаш ток от габаритите). Успяваш да стигнеш до Лъвов мост (левият стоп свети). От Лъвов мост можеш да караш към Булбанк и от там пак да стигнеш до Орлов мост. В този момент за теб няма никакво значение дали тунелът се е срутил или не (или дали бушонът е здрав или не). Ти минаваш по друг път (вземаш ток от габаритите). Това, че минаваш по друг път и стигаш до крайната цел, не значи че тунелът се е срутил или че не се е срутил. За да разбереш - трябва да провериш самия тунел. Така... Вземи ела на една среща на форума в неделя...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Е това е върха!stanislavdanailov vaprosa Мие 2 Динамо smenqm ZA 5 meseca , Лагерите zaminava chuva SE SE Едно hidravlikata zaminava Едно viiene OT Kakvo Moje дасе poluchava ТАКА"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Atanas71 написа:Имам един въпрос, освободен ли е двигателя става въпрос за клапаните при скъсване на ангренажния ремък на Фиат Добло 1.2 V8 65к.с.Криви ли клапани или има освобождението?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
zlatanov4eto написа:Здравеите !!! Имам фиат стило 1.9 JTD 115 изведнаж както си карах ми загря като проверих какав е проблема се оказа че водата отива вав двигателя !!! Свалих главата (изшлаифахме я )смених гарнитура но се оказа че не е от това ако има някои някакви предложения да пише пробвах и сас топлообменника но и от него не е207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:zlatanov4eto написа:Здравеите !!! Имам фиат стило 1.9 JTD 115 изведнаж както си карах ми загря като проверих какав е проблема се оказа че водата отива вав двигателя !!! Свалих главата (изшлаифахме я )смених гарнитура но се оказа че не е от това ако има някои някакви предложения да пише пробвах и сас топлообменника но и от него не еKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
ogi28b написа:slav4o_p написа:Няколко часа след това маркучите бяха заменени с нови (марка Рикамби).Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар