По сложност може да се сравни само със сърдечна трансплантация май
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
КЛЮЧАРЯТ.... Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:04 pm за ламарините са си сънки но не се притеснявай няма да ръждяса /ламарината е като на Б4 /.. "...за 20лв митничарна ми написа каквото трябва..." Ключарят пише "белешка"BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Еййй, не мога да му насмогна на тоя човек..... Kluchar.... Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:27 pm От както имам Пунтото съм във форумите за FIAT навсякаде Руски, Полски ,Италянски по доста време по всяко време е в чуждите само чета има доста какво да се научи Че какво да гледам ако нее за работата и за колата за какво друго остава за жени ....... Зараза си е вярно .BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
maiska
dimmX написа:Колеги от прочетените бисери които пуснахте това направо ме уби...........K1: - Спрял съм аз срещу Лукойл-Радомир, пуснал съм авариините и чакам един приятел да дойде. Идва тоя, затичал се отдалече, прескача с единия крак мантинелата с втория крак се закача в нея и аидеее както се е качил на мантинелата полетя надолу с главата... Чу се едно голямо БАУ, обращам се аз гледам го тоя се варгаля по асвалта, стана огледа се и вика "икривих ти вратата" Слизам аз и ебаси главата ебаси чудото, на него една синка му излезе а варатата яко хлатнала някаде 30 на 30 сантиметра широчина, Като видяхме че нищо му няма просто не е истина какви майтапи, какав смях беше Имам каско и сега се чудя какво да права - да ходя ли утре до кат ? Дали от каското ще ми дадът някой лев щото си мисля, че ако се свали кората ще може само да се избута хлътналото K2: - отвори му вратата от другата страна, и му кажи пак да прескочи мантинелата, и го чакай.....той ще ти я изправи отвътре..K3: - Колега, отиди при застрахователите и кажи, че си бил обект на атентат - някъв луд се е опитал да влезе през вратата без да я отвори
Коментар
-
maiska написа:dimmX написа:Колеги от прочетените бисери които пуснахте това направо ме уби...........K1: - Спрял съм аз срещу Лукойл-Радомир, пуснал съм авариините и чакам един приятел да дойде. Идва тоя, затичал се отдалече, прескача с единия крак мантинелата с втория крак се закача в нея и аидеее както се е качил на мантинелата полетя надолу с главата... Чу се едно голямо БАУ, обращам се аз гледам го тоя се варгаля по асвалта, стана огледа се и вика "икривих ти вратата" Слизам аз и ебаси главата ебаси чудото, на него една синка му излезе а варатата яко хлатнала някаде 30 на 30 сантиметра широчина, Като видяхме че нищо му няма просто не е истина какви майтапи, какав смях беше Имам каско и сега се чудя какво да права - да ходя ли утре до кат ? Дали от каското ще ми дадът някой лев щото си мисля, че ако се свали кората ще може само да се избута хлътналото K2: - отвори му вратата от другата страна, и му кажи пак да прескочи мантинелата, и го чакай.....той ще ти я изправи отвътре..K3: - Колега, отиди при застрахователите и кажи, че си бил обект на атентат - някъв луд се е опитал да влезе през вратата без да я отвориFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
maiska
То не е хубаво така да му се смееме на човека щото сигурно доста го е боляло ....................Обаче случката е неповторима ))))
Коментар
-
Из ревю за Фиат Уно....Слабата антикорозионна защита на Uno или по-точно пълната и липса храни семействата на не един и двама тенекеджии. Малкият Fiat не просто ръждясва, а гние по-ентусиазирано от дънер в Искъра. Да се конкретизират уязвими места по купето е безпредметно, защото би било далеч по-удобно да се посочат онези, които корозията не засяга. Пластмасовите брони например.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар