Викам да зема да напраа 1 клип за моя фиат :Д Клипчето е с забавна цел, не искам да обидя никой с него! Да се гледа задължително с звук, че се губи ефекта иначе
https://www.youtube.com/watch?v=Svm_ufWOWVs
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Историята на един фиат!
Collapse
X
-
Humppa -
Е то сега се почва.Къде е тя още...M5kov написа:Хахаха страшен :DТи си късметлия, малко неща си сменил...
Аз ако бях се сетил на моята Брава (докато я имах все още) да и направя такъв клип...........Отиде над 2 часа продължителност
Вярно ми служи 9 години колицата...... на пътя не ме е оставяла...още ми е на сърцето дето се вика..... ма......много ремонти бееее...Иначе клипа кефи..
FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
То тва е съвсем малка част от всички ремонти :Д Иначе цял документален филм мога да направя :Д:Д:Д Сигурен съм, че който е карал брава се е сблъсквал със същите глупостиM5kov написа:Хахаха страшен :DТи си късметлия, малко неща си сменил...
За момента иначе е добре колата радвам и се и не се е случвало да ме остави на пътя
Fiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан
Коментар
-
Идеята на шльокавицата е умишлена и подсилва ефекта от клипа - тоест "простотията" ако мога така да се изразяImmortal написа:Добре де.Как можа да се научиш да правиш толкова добри клипове, а не си се научил да пишеш?!?!?!?
можех да го направя и граматически правилно с български букви, но нямаше да е същата дебилщина
Fiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар