Честито колега.. да си я караш с кеф!Само обърни внимание на снимките в подписа ти, че са свръх големи и ще затрудниш четенето (ако пускаш други мнения)
Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
тц тц тц жалко за колицата такава красавица (акто собственичката и) но "едва ли ще дигна повече от 100" някак не ми се връзва с 1.8 16V Ок колежке няма ядове но сигурна ли си че е 1.8? мн е странно че е с барабани отзад.П.С. Иначе мн ме кефи колицата "бръмбарче" ) с джантите ли си я взе или допълнително?
тц тц тц жалко за колицата такава красавица (акто собственичката и) но "едва ли ще дигна повече от 100" някак не ми се връзва с 1.8 16V Ок колежке няма ядове но сигурна ли си че е 1.8? мн е странно че е с барабани отзад.П.С. Иначе мн ме кефи колицата "бръмбарче" ) с джантите ли си я взе или допулнетелно?
хехе, изтрих поста за 100-те км да не ми се смеете, явно някой го е прочел :D взех я с джантитевсички се чудят на тия барабани, аз не че знам за какво говорите иначе да, сигурна съм, че е 1.8, поне така пише :D
колеги, незнам защо се учудвате на барабаните отзад. Така е по каталог, не че разбирам от бравота. Но и на Темпрата 1.8 е с барабани отзад.Извадка от www.catalog.auto.ru:Автомобили / Fiat / Bravo (182) / 1.8 GT (182.AC) (113Hp) 1995 ТИП ТОРМОЗНОЙ СИСТЕМЫ Передние тормоза Дисковые Задние тормоза Барабанные
и аз да се разпиша най-накрая 1.8 GT 16v задни спирачки - барабани
for every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
Коментар