Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Хайде да си видим фиатките

Collapse

Важна тема

X
X
- 

Колега, дръж се естественоvan_rei написа: Преглед на мнението...И в този ред на мисли пак си задавам въпроса,кое подяволите пречи на германците,та немогат да направят един красив автомобил. . А колкото до делтата на D. Stanev - наистина е красавица и много радва окото!

Последна редакция от snake; 23.01.2019, 11:05.Tonight's the night and it's going to happen again and again... . А колкото до делтата на D. Stanev - наистина е красавица и много радва окото!

Последна редакция от snake; 23.01.2019, 11:05.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
 Коментар
- 

Станев, честито!D. Stanev написа: Преглед на мнениетоКато сте почнали да пускате "фиатки" в разни опаковки, ето я моята (Браво 2 в опаковка на Ланча... и 10 см по-дълга) 
 Изпреварил си ме 
 Благородно завиждам, виждам, че е с коженото шито табло.
 Имам да приключа с един апартамент и после ще търся такава. Вероятно догодина де... (за жалост).
 Коментар
- 

Дидо, аз не съм приключил с апартамента... пък тази сама си дойде при мене (просто брата ми я домъкна и каза тя е вече твой проблем), за съжаление в насипен вид. Правих и основен ремонт, след паднали вихрови клапи... голяма одисея беше.Immortal написа: Преглед на мнениетоИмам да приключа с един апартамент и после ще търся такава. Вероятно догодина де... (за жалост).Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
 Коментар
- 

да си говорятdobrujanetza написа: Преглед на мнениетоНека си говорят,че Италианките били лоши...FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
 Коментар
- 

Последна редакция от dobrujanetza; 15.04.2020, 13:09.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
 Коментар
- 

Последна редакция от Genko.Ivanov; 05.09.2020, 22:10.Fiat Brava 1.4 12V .... *Кораб на 17ки!*
 Коментар
- 

Както се казва- колата трябва да те кефи. Само хубави моменти с Фиатчето!Genko.Ivanov написа: Преглед на мнениетоМоята брава, Олд Бът Голд (както се казва)...

[ATTACH=CONFIG]108440[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108443[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108442[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар