Интересно изследване са провели:http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...oeficienta_na/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв браузър ползвате? Толкова ви е и акъла...
Collapse
X
-
:D Кой е поръчал проучването, в толкова много страни, и колко е платил за мащабната операция? ... Каква е социалната полза (целта е ясна-манипулация на човешкото его) от "социологическото" проучване?...И в други теми съм писал, че харесвам реклами, показващи предимствата и по-добрите качества на продукта, а не тези които те правят на глупак, ако ползваш "обикновените" неща, и то без да ти казват кое му е извънземното на тяхното - обаче вече няма да си прост. :D Все едно производителят на червени ябълки да обяви хората, ядящи жълти ябълки, за нискоинтелигентни, след "проучване на учени". Бая "нагласЬОВ" ми звучи цялата тази работа...цитат написа:Проучване на учени от канадската компания AptiQuant, направено в рамките на 4 седмици сред повече от 100 хил. души в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, сочи, че ...
Аз съм с "браузър за Ентелегентни", обаче имам "браузър и за прости"...но, без реклами в ефир.
Ред.
Липсва ми анкетата в началото на темата.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар