wow не вярвах че толкова ще се развие тази тема :D имам следната задачка към гришав и килер-а( като най изявени виртуални тунингисти) - на снимката отдолу искам да се направят следните промени 1- лееко затъмнени стъкла всичките + черни джанти спици не много големи
Много хубава тема, аз точно с това се занимавам Ако някой иска да се пробвам върху колата му - нека пише
И на мен ми се намира спрей,но се чудя дали да ги пръсна стоповете,та ако можеш ги пръсни да видя как биха стояли.Да не са чисто черни,а по-светли ако може.Мерси
wow не вярвах че толкова ще се развие тази тема :D имам следната задачка към гришав и килер-а( като най изявени виртуални тунингисти) - на снимката отдолу искам да се направят следните промени 1- лееко затъмнени стъкла всичките + черни джанти спици не много големи
Бравото ти е много хубаво Джантите не съм пипал,защото ме кефят повече от черни спици :D и съм поизчистил колата и съм затъмнил прозорците
сега се връщам от Турция и ще ти я направя, но в момента имам малко работа и ще е по-късничко ...Едит: Ще ви ги направя Едит2: Fifo, много добре си направил уното
sorry, но днес нямах време и успях да направя само бравото ... първия вариянт е поръчания, а на втория съм сложил и някои допълнителни работи ...едит: хмм нещо са си сменили местата
Коментар