та те така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ето как се вдига Браво в Динекспрес - Пловдив
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудеяbravosx 1,6 16v написа:и кво от това
а този "механик" едва ли ще може да работи ден-два а може и седмица да го държи здрависването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
Atanas71 написа:Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудеяbravosx 1,6 16v написа:и кво от това
а този "механик" едва ли ще може да работи ден-два а може и седмица да го държи здрависването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
нищо де сигурно на колегата , неговото Браво 1.6 СХ , все така го вдигат,то усукване на купе, то за#бана таз кола цял ден така вдигната - той ще каже ’ и какво от това ’
Коментар
-
ще полудееш защото явно за пръв път виждаш вдигната кола на крик,това вдигане е съвсем нормално ако трябва да смени предните със задните гуми аз съм вдигал по няколко коли на ден така и те уверявам че няма нищо ненормално или странно във случаяforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
То и прага си се мачка така но както и да е . Щом няма значение за колегатаu_bo написа:Atanas71 написа:Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудеяbravosx 1,6 16v написа:и кво от това
нищо де сигурно на колегата , неговото Браво 1.6 СХ , все така го вдигат,то усукване на купе, то за#бана таз кола цял ден така вдигната - той ще каже ’ и какво от това ’ 
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
никой не ти е казал че тази кола ще виси така цял ден,вдига се за 5-10-15 мин. макс. и после се сваляu_bo написа:Atanas71 написа:Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудеяbravosx 1,6 16v написа:и кво от това
forza la FIAT
Коментар
-
мачка се на някой 20годишен изгнил опел , ако се подпре където трябва няма да се мачкаAtanas71 написа:То и прага си се мачка така но както и да е . Щом няма значение за колегатаu_bo написа:Atanas71 написа:Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудеяbravosx 1,6 16v написа:и кво от това
forza la FIAT
Коментар
-
Аз съм професионален механик и не бих вдигнал така колата на клиент та дори и той да го няма при колата . Просто за такива действия си има начини но няма да те отварям виждам че си напред с материала . Това се прави от мързел в най-точния смисъл с две думи , няма значение важно е да вземем парите на клиента , а за последствията майната имbravosx 1,6 16v написа:ще полудееш защото явно за пръв път виждаш вдигната кола на крик,това вдигане е съвсем нормално ако трябва да смени предните със задните гуми аз съм вдигал по няколко коли на ден така и те уверявам че няма нищо ненормално или странно във случая
Неможе да се разсъждава така
Коментар
-
Спор няма , вдигат ги . Аз гуми не правя но един път се опитаха да ми приложат този така любим номер с крика , но много бързо се отказахаls1 написа:Ок де, кажи как, покажи снимка, за да можем да имаме претенции. Поне във Варна масово по гумаджийниците се вдигат така колите.
и изведнъж се появи втори крик. Ти виждал ли си Мерцедес последен модел вдигнат така , няма да видиш . За това и аз неискам да ми вдигат колата така . Това си е дискиримация " кучета и котки може , прасета неможе" фраза от български филм. Дано да съм бил разбран
Коментар
-
Така е колега , такава ни е всичката работа в България. На вън отдавна са ги изхвърлили тези крикове и всичко се прави на подемник. Примерно когато сменям гумите[ зимни с летни и обратно] на вулканизатора на който ходя ми вдигат колата от едната страна с два крика , сменят гумите и после от другата страна. Нали знаеш че в България много неща се правят от гледна точка на това как е по-лесно , а на това дали е правилно Еб.....матаls1 написа:Пак питам - кажи как, за да знаем какво да изискваме. Искаш да кажеш примерно сменят ми гумите - с два крика се вдига предницата от двете страни равномерно така ли? Е, това пък никъде не съм виждал да си дават труда да го правят.
Коментар
-
Ами аз като ходя да ми сменят гумите ми вдигат цялата кола равномерно ,с четири крика ако се сменят и четирите гуми и с два крика ,ако се сменят само двете...Така като я вдигне от едната страна се получава усукване ,както каза колегата по-горе...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар