С LED-габаритите е вероятно да имаш проблеми с чек-контрола! Отчита ги като изгорели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo Tuning !
Collapse
X
-
deadairplane -
Не съм казала че ТИПОТО е мое, качих го защото ми харесва. Този младеж дето си го притежава не пише във форума, тъка че го качих аз да му се порадвате, затова казах че съм добра! :Ddeadairplane написа:Това Типо не беше ли преди на един друг съфорумец?kallymally написа:Аде да видите че съм добра :D Това е любимото ми ТИПОFiat Marea 1.6 16V
Коментар
-
Това Tipo с какъв мотор е ,че ще е жалко да не върви...kallymally написа:Аде да видите че съм добра :D Това е любимото ми ТИПО
Ако може още някоя снимчица ...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
по таблото познах че не е 16 клапана защото няма 16 винтилка с дигитал,може 1.8 2.0 8V да е
като цяло много готино е направено,задната броня има малко заоблени линии но нищо
гърнето е доста добро..волана е супер само че дори аз не се навивам да карам с по малък от 30см а този май ми мяза на 28 ца
..спойлера на тавана не ми е от най любимите за типо но пък как раздутия калник се слива със задната броня е неверятно...изчистените дръжки също са много добро изпълнение..джантата е страхотна
..ще чакаме снимки с голям интерес
п.п.ето малко снимки на мойта любофффффф с новите прагчета
Прикачени файлове- 4572_1241267681.jpg_849.jpg (38,1 KB, 3012 преглеждания)
- 4572_1241267674.jpg_137.jpg (47,6 KB, 3010 преглеждания)
- 4572_1241267668.jpg_440.jpg (49,4 KB, 3006 преглеждания)
- 4572_1241267660.jpg_201.jpg (35,5 KB, 3011 преглеждания)
- 4572_1241267651.jpg_659.jpg (36,5 KB, 3006 преглеждания)
- 4572_1241267643.jpg_132.jpg (48,4 KB, 3007 преглеждания)
Коментар
-
Хахах НИКИ така типото ти е като драгстер, с малки гумички отпред и дебели отзад! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да и той ми се опъна кат го питах дали да го кача във форума, защото не било лъснато, ама кой знае кога пак ще да го хвана че да го снимам. Сложих му снимките защото реших, че и така пак си заслужава да му се порадва човекsoulkeeper написа:a на денис типото, найстина е много добро на тази снимка не си личи боята, направена е с вкус тази колаkallymally написа:Аде да видите че съм добра :D Това е любимото ми ТИПО
Fiat Marea 1.6 16V
Коментар
-
Колеги стискайте палци ,че като се прибера се почва и моята ,няма да е кой знае какво ,но съм си намислил едни работи тука...Като за начало едно крило си взех от един колега от форума!Ще се пръскат броните в цвета на купето (аз ще си ги пръскам де) и се чудя дали да запълня фугите дето разделят долната и горната част...А крилото се чудя дали въобще ще може да се пръсне ,защото не е от пластмаса ,a едно такова като гумено ,меко седи...
Прикачени файловеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Току що си боядисах стоповете целите червени и станаха малко по-светли (или поне така ми се струва на слънце...) ,но много ме кефят!!!Утре ще кача една - две снимчици...Не е кой знае какво ,но им се радвам...
Коментар
-
Айде, бе Мой! Искам да видя как е станало крилото. От май месец го дъвчеш. Ето и аз се захванах да си спретна едно. Исках да е по-раздвижено и да не е тип "козирка".Значи това е още в съвсем груб вариант, като замисъла ми е от двете страни да има триъгълни парчета.Predatorsi написа:Колеги стискайте палци ,че като се прибера се почва и моята ,няма да е кой знае какво ,но съм си намислил едни работи тука...Като за начало едно крило си взех от един колега от форума!Ще се пръскат броните в цвета на купето (аз ще си ги пръскам де) и се чудя дали да запълня фугите дето разделят долната и горната част...А крилото се чудя дали въобще ще може да се пръсне ,защото не е от пластмаса ,a едно такова като гумено ,меко седи...
Коментар
-
Ами имам малко други проблеми ,че от сигурно 2 месеца не съм се спрял у нас ,само по болници и все не остава време...едвам намерих време да си пръсна стоповете...///// написа:Айде, бе Мой! Искам да видя как е станало крилото. От май месец го дъвчеш. Ето и аз се захванах да си спретна едно. Исках да е по-раздвижено и да не е тип "козирка".Значи това е още в съвсем груб вариант, като замисъла ми е от двете страни да има триъгълни парчета.Predatorsi написа:Колеги стискайте палци ,че като се прибера се почва и моята ,няма да е кой знае какво ,но съм си намислил едни работи тука...Като за начало едно крило си взех от един колега от форума!Ще се пръскат броните в цвета на купето (аз ще си ги пръскам де) и се чудя дали да запълня фугите дето разделят долната и горната част...А крилото се чудя дали въобще ще може да се пръсне ,защото не е от пластмаса ,a едно такова като гумено ,меко седи...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар